Anagrami poznatih osoba - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Ninjarijeka

Anagrami poznatih osoba

Oceni ovaj blog


INTERNETOM kruže zločesti anagrami estradnjaka, političara, nogometaša i novinara koji su priloženi uz njihove slike. Uglavnom se radi o prostačkim premetaljkama.

Nepoznati je autor tako Elu Dvornik premetnuo u Dilerov Klan, Aleksandra Stankovića u Nadrkano Ćelav Stiska, Mila Horvat je Mlohava Rit, ratni zločinac Veljko Kadijević je Ko Je Veći Divljak, a Luka Modrić Drkam Oliću. Premetaljke se distribuiraju putem maila.

Svi premetnuti bez greške, iako su uvredljivi za vlasnike premetnutih imena. Podaci o autoru anagrama nije moguće pronaći na internetu, no na forumima se piše o njima. Neki zlobnici komentiraju da anagrami imaju veze sa karakterima javnih osoba, kojima slova u imena ispremiješano daju te riječi.


http://ninjarijeka.croatia-city.com

Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na Facebook Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na Google Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na My Yahoo! Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na Live Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na MySpace Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na Twitter Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na Digg Pošalji "Anagrami poznatih osoba" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Almsivi (avatar)
    Luka Modric je simbol fudbala, tj nogometa..
    Nema boljeg od njega..
  2. Ninjarijeka (avatar)
    Slažem se ali je tema nešto drugo!