Jarac Živodarac - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Jarac Živodarac

Oceni ovaj blog
Jedan moj poznanik, inteligentan, pametan i totalno blesav, rano je oćelavio, pre svojih 30 godina, ali da ne bi izgledao kao deda obrijao je i redovno brije kosu sa strane, a pustio jareću bradicu, te je dobio nadimak Jarac.

Tip redovno ide u teretanu, diže tegove preko svojih mogućnosti, radi kao sivonja, naduvao se kao žabac na seciranju, u sebe trpa raznoraznu hemiju, steroide i proteine, ali i pored svega toga ne može da uradi sklekove čak ni na tri prsta, a kamoli na dva, kao ja... ha ha ha...

Pa kad dođe na posao, zaglavi u *****ru po pola sata... ne može da dođe sebi sve dok se ne oslobodi od silnih proteina... Sve pozatvarano i pozaključavano, niko ne može da izađe iz banke i da uđe u banku sve dok security Jarac ne isprazni kloaku. I dok on proserava proteine, bankarke izračunavaju PDV od 69-ke... he he he... Al su se nekad dobro tucale. Security kući diže tegove a na poslu ***** po pola sata, a bankarke kući gledaju „Sex and the city“ a na poslu ogovaraju sexualnu pozu 81,42 (69 + PDV)... Vrh!

Ne zovu ga svi samo i jedino Jarac; neki ga zovu i Jarac-Proteinac-Ćelusrajc...

Proteini mu udarili i u gornju i u donju glavu. Vidim saleću ga ženske, i to one polupismene radodajke i prdodajke, a one znaju da osete ko ume dobro da udara. Nema veze što je ružan kao da je iz Mandžurije (zbog čega ga je jedan komšija nazvao ćelavi Mandžurac i zato dobio po labrnji), ženske uzdišu za njim i padaju u trans kad prođu pored njega.

Jednom je naš Jarac bio bolestan i ležao u krevetu nekoliko dana. Nije se šišao, pa mu porasla kosa sa strane; izgledao je kao deda. I čim je ozdravio, Jarac brže bolje otrči kod jedne debele frizerke, da ga ošiša do glave. Ali se zajebe. Samo što je uzela mašinicu u ruke, on joj ispriča vic o debeloj devojci... i ona mu ovako ošiša potiljak:

[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/1893/proteinacchelusrajc.jpg[/IMG]

Pa kad je izašao iz njene brijačnice primeti da ga ljudi sustižu i da mu se smeju prolazeći pored njega. Ništa nije skontao, sve do sutra, kad se njegovoj frizuri smejala cela banka. A bankarke mu uplatile ostatak od PDV-a, od poze 69, da se došiša.

Čuo sam da su se jednom neke dve gološijanke svađale oko njega i da je jedna drugoj rekla: „Šta hoćeš bre?! I ja sam dala ***** jarcu!“ Pa se čupale za kosu pola sata.

Došle polupismene ženske u veliki grad, da po ceo dan sede (sedu) za compom i igraju Farmville i ostale glupe aplikacije po Facebook-u, prave virtualne farme dok im u zavičaju hektari i hektari zemlje zarasli u korov; napravili farme vašaka u kosi i stidnih vaši u donjoj frizurici... što im ne smeta da i dalje svoje guzno crevo drže na ceni i trguju jedinom jadom koju imaju... pa kad im „Kolačić sudbine“ kaže da će dobiti bebu one mu poveruju... ha ha ha... i odu kod Jarca na prčetinu...

A on im ispevao pesmicu:

* * *

Došla je u teretanu da dâ ***** Jarcu,
jer ne može nijednom drugom muškarcu.

Sudbina joj rekla da će dobiti bebu,
zato traži bradatu i rogatu trebu.

E, sad, naš Jarac nema rogove. Pa mora da reši problem tako što će kupiti one crvene rogove što svetle u mraku... i biće pravi Jarac-Proteinac-Ćelusrajc-Pičkaroš.

„Ma ok mi je Jarac“, kaže jedna doktorka (koja ga je lečila od tripera i popušila mu kad ga je izlečila, umesto generalne probe), koja zna latinski, ali zato ne zna svoj maternji jezik, jer piše „ne ću“ i „neumem“ i „neznam“ i „nebi“ i „ti bih“... ha ha ha...

A kako im je zaprdeo prčetinu, kao da im je zakuvao čorbu od jarčetine-kurčetine... Živ bio Jarče-Živodarče-Na-Suvo-Tucače! Mašala!

Pošalji "Jarac Živodarac" na Facebook Pošalji "Jarac Živodarac" na Google Pošalji "Jarac Živodarac" na My Yahoo! Pošalji "Jarac Živodarac" na Live Pošalji "Jarac Živodarac" na MySpace Pošalji "Jarac Živodarac" na Twitter Pošalji "Jarac Živodarac" na Digg Pošalji "Jarac Živodarac" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    ...ja se zeznuh ....štaću ...ti si izgleda srpski miler...
  2. lejla.al.dbuni (avatar)
    Citat Original postavio 123loncar
    ...ja se zeznuh ....štaću ...ti si izgleda srpski miler...
    Definitivo jeste.Lončaru...poptisujem!