Ulazak u EU i NATO - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Ninjarijeka

Ulazak u EU i NATO

Oceni ovaj blog
Ja ne znam kako sada trenutno Srbija stoji sa pregovorima za ulazak u EU i NATO ali ovo što se dešava u Hrvatskoj sve mi više liči na ucjenu!

Najnovija je od Italije i Slovenije koja sljedeće godine predsjedava EU u vezi proglašavanja ekološko-zaštićenog pojasa u Jadranskom moru od Hrvatske!
Čak se koliko vidim ucjenjuje sa prekidom pregovora ili zaustavljanjem ako Hrvatska od 01.01.2008 počne provoditi zakon!

Zar je to demokracija da se zbog nekih interesa drugih zemalja zabranjuje očuvanje i ovo malo prirode što nam je ostalo!
Ako je to demokracija onda bi ja rekao ne EU hvala!
A to je tako i sa NATO-m !Da bi se dobila potpora u ulaz u takav savez vi morate dopustiti njihove viježbe u Hrvatskoj!Ako se Hrvatska kao glavnom privrednom granom okreće turizmu kako će se te onda osjećati turisti u podsezoni kada im avioni i helihopteri nadljeću nad glavom uostalom zar je to potrebno i jednoj zemlji na području balkana!Kako će nas netko napasti kada su sve zemlje u okruženju u Nato-u!
Još je u zadnje vrijeme pritisak od političara na vlasti da se Hrvatska priključi u Nato bez raspisivanja referenduma! To meni uopće ne liči na DEMOKRACIJU!

Meni zapravo to liči na ono što se dešava u Americi!
Već sam to bio objavio ali ajmo još jednom:


Interes zemalja bivše YU: interes onih koji kontroliraju Sjedinjene Države, a svatko tko se opire tom nadzoru djeluje 'protiv američkih interesa'.

Nacionalna sigurnost: sigurnost vlasti u skrivanju njihovog Plana i kontrola ljudi kroz povećanu sigurnost kako bi se spremno dočekale fabricirane opasnosti.

Protuvladine skupine: bilo koja organizacija koja nastoji prozvati i izazvati državnu diktaturu. Stoga su osumnjičeni kao krajnje opasni anarhisti ili potencijalni teroristi.

Ekstremist: svatko tko govori bilo što što odstupa od države prihvaćenog obrasca (vidi također 'militant'). Za one na vlasti redistribucija bogatstva sa ultra-bogatih na one koji gladuju predstavlja 'ekstremizam'.

Teorija zavjere: svaka tvrdnja da oni na vlasti lažu i slijede Plan koji skrivaju od javnosti.

Desno i lijevo / Konzervativno(radikalno) i liberalno: izrazi smišljeni kako bi svako pitanje prikazali kao crno-bijelu opreku, te prikrili činjenicu da svaka rasprava ima više od dvije strane.

Izgradnja nacije: poslije bombardiranja i invazije na ciljnu zemlju postavite marionetsku vlast koja zastupa vaše interese, i istovremeno tvrdite da je to vlast koju je izabralo domicilno stanovništvo. Bit će to jamstvo da zemlja ide u smjeru koji vi diktirate, ali bez otvorenog nadzora s vaše strane.

Održavanje mira: okupacija zemlje pomoću strane vojske.

Mirovni proces: ostavljati dojam da se zalažete za mir, dok je u stvari riječ tek o međurazdoblju koje prethodi pokretanju daljnjih osvajanja kroz rat.

Oslobađanje: masovno ubijanje i terorizam usmjereni protiv civilnog stanovništva u ime zaustavljanja terorizma, što nema baš nikakve veze s ljudima koje ubijate ili ste ih doživotno osakatili.

Rat protiv terorizma: neprestano ponavljanje ovog procesa.

Napad: kada je NATO cilj.

Odmazda: kada NATO napada.

Samoobrana: ubiti momka prije nego on stigne i pomisliti da bi ubio tebe.

Prilog za kampanju: mito

Obrazovanje: pranje mozga

Dobri građani: robovi koji ne protestiraju zbog toga što su robovi ili čak nisu ni svjesni da su robovi.

Jednakost: svakog učiniti robom.

Demokracija: izabrana ili čak i neizabrana diktatura u kojoj većina često glasa za gubitnike. Pogledaj također tiranija neupućene većine.

Zločin: prekršiti zakon koji je usvojen bez naše suglasnosti ma koliko apsurdan bio.

Sloboda tiska: sloboda da se izvještava službena verzija događaja.

Nulta tolerancija: nasilje.

Slobodna trgovina: korištenje robovskog rada za izradu vaših proizvoda u najsiromašnijim zemljama svijeta što plaćate par centi, a zatim ih izvozite bez carinskih pristojbi u najbogatije zemlje gdje ih prodajete po najskupljim cijenama. Znači i baciti svoje jeftine proizvode na tržište bilo koje zemlje i tako uništiti lokalno gospodarstvo i sredstva za život najsiromašnijih naroda svijeta.

Konkurencija: natjecanje transnacionalnih korporacija kako bi se utvrdilo koja je najefikasnija u izrabljivanju globalne populacije.

Propaganda: sve ono što govore vaši protivnici zato što vi jedini govorite istinu.

Sloboda: ropstvo.

Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na Facebook Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na Google Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na My Yahoo! Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na Live Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na MySpace Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na Twitter Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na Digg Pošalji "Ulazak u EU i NATO" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Karlito Brigante (avatar)
    ...napisao si sve.Nema šta da se komentariše.
    I jedan si od retkih forumaša iz Hrvatske koji se ne bavi događanjima Hrvatska-Srbija i zajednička istorija,što ja smatram za pozitivno.
    NATO je udarna pesnica velikih korporacija.To je suština globalne pljačke.