Sadizam i mazohizam - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

mile39

Sadizam i mazohizam

Oceni ovaj blog
Volim život i volim, i voleo sam, puno stvari u životu. Volim da fotografišem i volim da gledam tuđe fotografije, jer fotografija je vremeplov - jedan klik i posle toga možeš bezbroj puta da se vratiš u taj trenutak vremena. Zbog te ljubavi prema fotografiji često otvaram odeljak "Slike i albumi" na ovom forumu. Gledam albume sa fotografijama iz života, analiziram svaku da prokljuvim da li nosi i neku skrivenu poruku trenutka kada je snimljena. Par albuma mi se posebno svidelo: jedan o lugerima (pištoljima) i drugi o modelima automobila i kamiona. U oba sam video trud autora da svoj hobi podeli sa mnom.

Međutim, većina albuma sadrži slatke stvari: torte, sitni kolači, slani kolači, prve torte, dečije torte, smešne torte, svadbene torte, sexi torte i ko zna čega još. E to što ti stvaraoci slatkih stvari rade je čist sadizam najgore vrste! Da li ti autori znaju da postoje i ljudi koji vole kolače, a i ja sam među njima, ali ne smeju da ih jedu, bilo zbog šećerne bolesti ili preventive od te bolesti. Gledam ja te albume đakonija, sve se oblizujem - i to je čist mazohizam. Molim ja moju bolju polovinu da bar nešto od toga napravi, a ona mi odbrusi da to u mojim godinama ne valja i da je štetno po zdravlje.

Razmišljam da pišem moderatorima da zabrane albume sa tortama, a onda pomislim: em ne jedem, em ne mogu ni da ih gledam!!! Izem ti onda život bez kolača!!!

Odoh sad na blog da čitam Ljiljine (MMM) pesme i slušam muziku koju je odabrala. Lek za oči, lek za uši i lek za mozak. Svaka joj čast na trudu! Što nisam bar 10 minuta mlađi!!!

Pošalji "Sadizam i mazohizam" na Facebook Pošalji "Sadizam i mazohizam" na Google Pošalji "Sadizam i mazohizam" na My Yahoo! Pošalji "Sadizam i mazohizam" na Live Pošalji "Sadizam i mazohizam" na MySpace Pošalji "Sadizam i mazohizam" na Twitter Pošalji "Sadizam i mazohizam" na Digg Pošalji "Sadizam i mazohizam" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gost 198065 (avatar)
  Valja biti hrabar pa priznati naglas svoje fetiše.

  Mada, oči slabo nahrane utrobu.

  Uživaj kako umeš. I [I]to[/I] se zove uživanje. :D
 2. LJILJA MMM (avatar)
  Hahahaah
  jao Mile pa ja ovo nisam ni videla.......izvinjavam se zaista na previdu.
  Ma gledaj torte i kolače hrana za dušu kad već ne smeš da ih jedeš
  A za pohvalu hvala od srca, to daje podstrek daljem objavljivanju........mada su sada malo drugačije teme, ali je duša uvek tu sa svih 100%