''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА'' - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

hakim bej

''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''

Oceni ovaj blog
Nekadasnji "izgrednik" i "huligan" Homen moze da zmuri najjace sto ume.
Stanje stvari time nece promeniti onako kako zeli. Ili kako mu je naredjeno.

A trenutno je najjaci:
1.Mup sa 5000 zandarma
2.Mladost i buducnost Srbije (koje mup moze da saplete, pa da u Srbiji opstanu samo plavozute babe)
3.Soroseve pare
4.Vrlo otvorene pretnje iz evrope i nametanje demokratije. (Kakav apsurd, demokratija se ne namece! ona je stanje kolektivne svesti, ima je u glavama je gradjana ili je nema)
5.Ruska arterija koja prolazi kroz Srbiju i preti da pukne. A ocas posla od arterije postane artiljerija. (To je neka ruska palatalizacija).
6.Kvislinzi svih boja i oblika, junaci TV dnevnika

Svaka promena neizbezno vodi u sukobe.
Narucene i unapred placene.
(da se razumemo, ne placa Evropa marginalne grupe zato sto ih voli, nego da bi promenila odnos snaga i izbacila drzavu iz ravnoteze.)

Jeziva reakcija drzave se desava vec deset godina, stalnim poskupljivanjem zivota, podanickom politikom i sistematskim unistavanjem privrede.
Homeini se nada da ce bune i ubuduce biti zbog marginalnih grupa, jer zna da ako gladni izadju na ulice, vadice ih iz vlade vilama.
A bljak92 ce ponovo izvestavati o "akcidentima" i "izgrednicima", stavljajuci se na stranu jacih.

Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na Facebook Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na Google Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na My Yahoo! Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na Live Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na MySpace Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na Twitter Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na Digg Pošalji "''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''" na del.icio.us

Ažurirano 19.10.2017. u 23:29, autor: hakim bej

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari