Rol pegla, valjak za peglanje vesa! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

cumcom

Rol pegla, valjak za peglanje vesa!

Oceni ovaj blog
[SIZE="4"][B][URL="http://cumcom.99k.org"]http://cumcom.99k.org[/URL][/B][/SIZE]

Inovirani model mašine za peglanje veša ’’roll pegla’’- valjak za peglanje EmmA ® je proizvod sa novim tehnološko-tehničkim karakteristikama i inovacijama i novim savremenim dizajnom.
Inovirani model mašine namenjen je peglanju široke vrste rublja: čaršafa, jastučnica, peškira, raznih većih i manjih stolnjaka, bebi pelena, košulja, spavačica, pantalona i dr.
Proizvod je namenjen industrijskoj upotrebi peglanja veša u hotelima, kafanama, picerijama, restoranima, Domovima zdravlja, bolnicama, dečijim obdaništima, vojnim servisima, domaćinstvima, odnosno svuda tamo gde je potrebno ispeglati veću količinu rublja za kraće vreme.

[IMG]http://cumcom.99k.org/slike/slide0001_image003.gif[/IMG]

Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na Facebook Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na Google Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na My Yahoo! Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na Live Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na MySpace Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na Twitter Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na Digg Pošalji "Rol pegla, valjak za peglanje vesa!" na del.icio.us

Ažurirano 18.05.2008. u 23:41, autor: cumcom

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. cumcom (avatar)
  :heart:

  Funkcionalno je naš proizvod savršeniji od konkurentskih proizvoda jer troši 28,2% manje energije, a primenom novih koncepcija materijala ostvarili smo i znatne prednosti u mobilnosti pri upotrebi mašine, jer je lakša od konkurentskih od 20 - 30 kgr.
  Takođe, rotacioni valjak, proračunat i konstruisan sa optimalnim obimom i dužinom, a sa ciljem mogućnosti povećanja vrsta rublja koja se mogu peglati.
  Uvođenjem aluminijumskog peglača sa oblogom na valjku stvara se mogućnost idealnog spoja PEGLAČA - VEŠA - VALJKA i postiže veći kvalitet peglanja i dezinfekcija veša, što omogućava njen aluminijumski peglač.
  Glavna karakteristika nove mašine jeste MODERAN DIZAJN, EFIKASNIJI I LAKŠI RAD I ZNATNA UŠTEDA ELEKTRIČNE ENERGIJE.
 2. Almsivi (avatar)
  Hm, ja se ne sekiram za odecu, kriva ili ravna, to ne utice na mene..
  Prvo, iznutra da se ispeglam..
 3. cumcom (avatar)
  Naš novi sajt je na adresi [URL="http://Kumkom.zxq.net"]http://Kumkom.zxq.net[/URL]
  Ažurirano 17.10.2011. u 14:31, autor: cumcom (los url)