48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Baba Višnja

48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?

Oceni ovaj blog
Nešto baba Višnja danaske rendala dunje za slatko sas oraj pa gledala onu skupštinu Srbije. Najviše je bilo radikala, čak četvoro. Medjutim, pojenta današnje jepizode je to što oće da smenu onog zvrndova Tijanića jerbo jedan učio ženu pameti. Kažu - ne mož muško da tuče ženu već da bude ravnopravno. Da žena tuče muža jopet nije ravnopravno. Ponajbolje bi bilo po zakonu da se pobiju zajedno, on malo nju pa ondak ona malo njega. U babino vreme nije bilo takoj. Eve hranim onu pilad pa gledam nešto. U kokošinjac kad kvočka ne sluša a onda dodje pevac pa je čukne da se sve okreće. Pa da vidiš kako dvajes koka poštuje onog jednog pevca. I uostalom na šta bi baba ličila kad bi bila ravnopravna sas dedu? Šta će mi i sise i ona stvar? A i onih 16-18 poslanika je za smenu a ostali i nisu glasali. A ovi nisu ni gledali ljudski kao baba Višnja što je gledala emisiju. Jao što ga ona devojka grdila zbog šamari, ovaj sve crveneo. Mislim se nešto u sebi kuku snajka što si pričala pred televiziju da zna narod. Uh... A baš babu zanima akoj se zbog Jevropu usvoji ona zakon o pederski brakovi, dal' sme muško da udari muško? E toj da vidim pa da odem na ona svet, ništa više. Kaže pop na mene - naživećeš se Višnja ko niko.

Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na Facebook Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na Google Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na My Yahoo! Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na Live Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na MySpace Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na Twitter Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na Digg Pošalji "48 sati svadba, 24 bije ženu - a Tijanić kriv?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Dust (avatar)
  Па која је та лујка да се још и уда за тог мајмуна!!!
 2. Strela (avatar)
  [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3258/rb3mc2.jpg[/IMG]

  [url]http://www.youtube.com/watch?v=dS5eez_f4d8[/url]

  Ево Баба Вишња да видиш како то раде у Америци, мислим то како мужеви "васпитавају" супруге!!! Шта мислиш, да ли да се угледамо на њих?
 3. determinanta (avatar)
  Kriv Tijanić, nego šta!!! Nek' svak' bije koga mož' i ko mu dozvoli, al' državna televizija NE SME puštat' tako nešto!!! I ja da im plaćam za to? E, pa Tijaniću, malo morgen! (kako je to govorio onaj čiji pulen je bio dotični T)
 4. LePiaf (avatar)
  Pu! prokleta je Amerika grom ih sprzio dabogda im se seme zatrlo njiovo
 5. azraazra (avatar)
  nasla krpa zakrpu

  da je pametnija ostavila bi ga

  ovako neka zanje sta je posejala,a vi devojke pazarite jeftina iskustva za buducnost
 6. goxy (avatar)
  Ta žena nije NORMALNA.....On je selja i primitivac....Ali ona definitivno ili je mazo ili je skroz neemancipovana......
 7. Архангел (avatar)
  Vidi baba...Da je onaj baja kljucao svoju ženu k'o što je tvoj pevac kokošku, ne bi problema ni bilo... :wink:

  Nego, siroma' deran, vidi se da je mlad, neiskusan...A možda i nema pevca u dvorištu?

  U svakom slučaju, verovatno je načuo da žensko treba opaliti nekim udom, e tu je problem...On ne bio lenj, pa uzeo one medEcinske knjige i pročitao "ud - extremitet, ruka, noga..." i dalje nije ni čitao. Siroma'
 8. Lacibg (avatar)


  Numeju, baba, ovi mladi, nako, po starinski da rešu svoji problemi kod kuću a ne da narod posle balavi - kuku, kaku si snajku doveo , akrepa... Ona mladica nume da zaćuti, laprda, jezik joj se zapleo za štikle. Nemoš sad, makazama d' isečeš no onako po naški - zategneš šamarom pa jope, jope ... dok ne nauči kuj kosi a kuj vodu nosi.
  Ovi debeli Tijanić, šta je tuj on sagrešio ? On samo slikuje pa pos na TV prikazuje. Aj da ga tuži ono momče pa da razumem - neće da pukne bruka po selu. Kuku, dovatiše ga posranici iz Skupštinu, oće da ga smenu. Sve moj do mojega - vodu tuđu brigu.

  Nego, slušaj Višnja ... vikni me kad zgotoviš palačinke, one s Nutelu. A moš i kafu da turiš. A ja ću vlašu ljute da donesem, da razbijemo žgaravicu ... Ene sam dole u livadu, čuvam ovce.
 9. Iron Lord (avatar)
  [b][color=navy]Tijaniću ionako ističe mandat i ne može više da bude na čelu javne kuće RTS-a. Licemeran je povod pojedinih stranaka koje žele brže-bolje da postave svoje apartčike. To nije demokratija već ruganje istoj od strane onih koji nam sole pamet da su demokrate. Emisiju nisu gledali ali zato sve znaju. Kao u Titovo vreme kad se glasalo po partijskoj dužnosti. Blago nama kada nam je Tijanić gorući problem države! Blago nama!

  Sa druge strane licemerno je što niko nije zatražio smenu patrijarha zato što je onaj pop osudjen jer je tukao svoju ženu?

  A najlicemerniji ste svi vi jer vam kao žao snajke ali niko ne nudi bolju ponudu??? [/color][/b]
 10. svetolik trpkovic (avatar)
  a gde je tvoj autorizovan blog Irone ?:lol: