molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

MORPHEUS007

molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA

Oceni ovaj blog
ovako najprije svega zelim da se predstavim, a zovem se Damir, koristim Morpheus007 za nick name imam 23 godine cesto postavljam pitanja o zdravlju i tako to mi je najprece.

Sada imam problem sa majkom, ona je 1963, godiste.
pušac je i 90 je godine operirala krajnike.
medzutim jedan dio krajnika je ostao poslije operacije a sada ima problem pa misli da je to zbog toga,

NA ULTRA ZVUK je snimila Štitnu Žlijezdu urednog je polozaja i pravilnog oblika, veličine. Desni režanj je veličine 6 ml, a Lijevi je veličine 5,4 ml. Istmus je Debljine 3,4 mm.

U desnom Režnju uoči se nekoliko manjih cističnih promjena, u gornjoj trećini cista gušćeg ehogenog sadržaja promjera 4 mm., ovalna cista promjera 7 mm sa pregradom i dijelom gušćim ehogenim sadržajem, medijalno cista gušćeg sadržaja promjera 5 mm i mala cista promjera 3 mm .
U lijevom režnju koloidna cista promjera 4 mm u gornjij trećini, cista sa pregradom promjera 3,7 mm i u donjem polu cista promjera 3 mm. ostali parenhim normalne eho strukture. Trahea je medioponirana. ne vide se uvećani vratni Limfonoidi.

doktor preporućuje da ode na hormonalni status žlijezde i konsultaciju na institutu za nuklearnu medicinu pa na Ultra Zvuk na kontrolu za 3 mjeseca:confused:

Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na Facebook Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na Google Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na My Yahoo! Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na Live Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na MySpace Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na Twitter Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na Digg Pošalji "molio bih nekoga na strucno misljenje i odgovor CISTE-ŠTITNA ŽLIJEZDA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Almsivi (avatar)
    Resenje bi bilo prestanak pusenja, i zdrava hrana.

    Plus malo neke vezbice, meditacije, relaxacije.
    A pomogla bi i autosugestija.