jedni s drugima - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

jedni s drugima

Oceni ovaj blog
Живимо као што они једни с другима преживљавају ; учимо и деламо као што они једни с другима ресаве , раде и окоришћавају се ; гледамо и промишљамо као што они једни с другима гледају , пресуђују , образлажу , извршавају и кажњавају .
Једни с другима – свако је други , нико није он . Међ њима нема аутентичних .
Неаутетичност, стално се осврће и упоређује своју сопственост с другима. Дали сам : веђи или мањи ; испред или иза ; паметнији или глупљи ; лепши или ружнији ; успешнији или не успешнији ; друштвено прихватљивији или не прихватљивији ; моћнији или безпомоћнији ... Опседнутост овим и другим сличним питањима , чини их зависним од других . Изпочетка не од неког појединачно , већ у општем смислу - а како буја неаутентичност, претврају се у '' нечију личност '' . Они нису своји ; њихови су .!

Pošalji "jedni s drugima" na Facebook Pošalji "jedni s drugima" na Google Pošalji "jedni s drugima" na My Yahoo! Pošalji "jedni s drugima" na Live Pošalji "jedni s drugima" na MySpace Pošalji "jedni s drugima" na Twitter Pošalji "jedni s drugima" na Digg Pošalji "jedni s drugima" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari