Egipatski rege - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Kućica za ptice

Egipatski rege

Oceni ovaj blog
Moja priroda je raspevana.Muzička podloga se razlikuje od raspoloženja do raspoloženja,ali sve u svemu " lični M- urednik" nikada ne spava.Jutros sam se probudila sa tonovima jedne stare numere (prava muzička regresija ,rekli bi psihoanalitičari).Potražila sam je na internetu i pronašla! Jeeej! Subeći po vedrim tonovima biće ovo danas jedan lep dan.

Pošalji "Egipatski rege" na Facebook Pošalji "Egipatski rege" na Google Pošalji "Egipatski rege" na My Yahoo! Pošalji "Egipatski rege" na Live Pošalji "Egipatski rege" na MySpace Pošalji "Egipatski rege" na Twitter Pošalji "Egipatski rege" na Digg Pošalji "Egipatski rege" na del.icio.us

Ažurirano 08.01.2009. u 22:05, autor: crvene cipele

Kategorije
Muzička ispovedaonica

Komentari

  1. Almsivi (avatar)
    Tebi lep dan! A ja moram da se na relaxiram i naslusam muzike da
    bih povratio svesnost, od kad sam se juce smorio.

    Sta je uopste rege?? . YouTube nemogu da gledam.
  2. crvene cipele (avatar)
    Almsivi,žao mi je što ne možeš da se konektuješ na You Tube.Šta god poželim da čujem iz ma kog perioda svog života sve ,ili gotovo sve ,sam mogla da pronađem tamo.Rege je za mene je leškarenje i ljuljuškanje u čamcu pod jakim suncem dalekih mora.Oduvek je imao na mene blagotvorno dejstvo.Egipatski rege je pesma iz sedamdesetih godina ,instrumentalna kompozicija puna vedrine (za mene - uvek se nosim usvojenom devizom da pogled na svet sve određuje. ) U blogu Bademi i so grupa Beyond the Pale's svira na svadbi jedne Jamajčanke i Jevreja.Divno zvuči i izgleda.Hvala ti na komentarima.