Невиност је увек у моди!

Невиност и верност, како год то старомодно звучало, гарант су вашег здравља душе и тела.

Потписник ових редова имао је прилике да разговара са једном београдском мајком која не зна шта да ради са својом 18-годишњом кћерком.

"Пуштала сам је да са друштвом иде у провод од 13. године. Остајала је докле хоће, имала пуно момака... Сад - ништа... Све јој се згадило - и изласци, и момци. Седи код куће и ћути. Шта да радим?" Ни ја нисам знао шта да се ради, мада сам стање девојчине душе могао да наслутим. Душа јој је уморна од блуда - лутања, од страсти за које је мислила да су љубав. У својој 18. години ова девојка је, изгубивши чистоту, прерано окусивши тајну, постала сгарица. Како ће она сутра да буде супруга и мати?

Млади траже љубав... Гладни су је и жедни. Не знајуђи за Бога Љубави, за Свету Тајну Брака и миомирис чедности, они се упуштају у авантуре промискуитета.. А Господ, дуготрпељиви и кротки, чека да из пустоши својих лавирината похитају у наручје Њему, Распетој и Неуннштивој Љубави.



На свим медијима може се чути: Сваки други брак у Србији је стерилан. Следи даље статистика: Свака друга девојчица осмог разреда имала је интимне односе, а нежељену трудноћу завршавала абортусом. Шта очекивати од Србије и њеног потомства у наредним годинама? Што се тиче стерилитета који је нажалост, најчешће последица промискуитета, проф. И. Мануилова каже: “Медицинска индикација вантелесног оплођења, по правилу, представља последицу анатомских аномалија јајовода насталих услед вeштачког абортуса”

Шта је то телегонија?

Феномен телегоније прво је испитан на животињама још пре 150 година. Научници Флинт и Феликс Ледантек, као и други научници, доказали су овај ефекат на животињама. Експерименти су описани у Ледантековој књизи “Телегонија- утицај првог мужјака“. Узгајивачи паса знају да ако се расна керуша, бар једном, споји са “џукцем“, после тога више не може рачунати на расно потомство. Такође, голубица која је расна, убија се ако се споји са голубом који није расан, јер зна да ће потомство бити без педигреа. А, шта је са феноменом телегоније код људи?
Телегонија код људи, научно је потврђена после дугогодишњих опсежних физиолошких, антрополошких, социолошких и статистичких истраживања и експеримената од стране непристрасних научника.

Наука је овде категорички изјавила:

“Да, ефекат телегоније односи се и на људе и то у много јасније израженој форми него у животињском свету“. То значи да жена која чак није ни затруднела, носи и себи јајне ћелије у које су уграђени низови ДНК свих њених претходних полних партнера. Од раније се зна да гени партнера могу да се уткају у генетски систем жене. Телегонија тврди да на потомство жене утичу сви њени ранији полни партнери независно да ли са њима има порода или не. Као пример за ово наводе се Рускиње које су имале авантуре са глумцима из путујућих позоришта. Оне су касније рађале децу која нису личила на здраве очеве беле пути, него на те пролазнике. Ужасавајуће, зар не?

Психијатри, тврде да нам је 80 % младог света на граници психоза (тешких душевних болести са лошим изгледима за излечењем). Савремена психотерапија потврђује чињеницу да промискуитет разара психу исти ти психотерапеути кажу: “Аутодеструктивно својство тежње за уживањем, у основи је многих сексуалних неуроза“.
 

Back
Top