Данас и сутра се предају попуњене листе жеља - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Упис ученика у средње школе

Данас и сутра се предају попуњене листе жеља

Oceni ovaj blog
Коначни резултати квалификационог испита за упис у четворогодишње средње школе објављени су јутрос, а будући средњошколци данас и сутра предају листу жеља са одабраним профилима и смеровима.

Рангирање се обавља на основу успеха на квалификационом испиту, општег успеха у шестом, седмом и осмом разреду основне школе и бодова са појединих такмичења. Према уписним правилима, ученик је положио квалификациони испит ако је остварио најмање по један бод из сваког предмета.

Распоред и упис ученика по школама обавиће се 7. и 8. јула, када ће бити објављена преостала слободна места. Други уписни круг завршава се 12. јула.

Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na Facebook Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na Google Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na My Yahoo! Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na Live Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na MySpace Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na Twitter Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na Digg Pošalji "Данас и сутра се предају попуњене листе жеља" na del.icio.us

Oznake: ispit, lista, prijemni, upis, zelja
Kategorije
Nekategorizovano

Komentari