Moj je zivot Svicarska (chill out)! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

King of sorrow

Moj je zivot Svicarska (chill out)!

Oceni ovaj blog
Nemojte se cuditi ovoj hladnoci, to mene Bog voli pa me cuva. Poslao mi je malo hladnoce uz terapiju, vrucina mi odmaze.

"Ova djevojka ce zivjeti jos nedelju dana", rece dr djevojcici od 17 godina. Prije dvije godine umrije dr, a djevojka prije neki dan napuni 28.

"Nikad vise necu biti zdrava, cijeli zivot na kontrole moram ici, cijeli zivot paziti sta cu i kako cu! Nikud ne mogu, Kosa mi je izrasla nekoliko cm za 4 mjeseca, to mi je ko da i ne raste. Djeca mi crkose. Jes da svako ima svoju porodicu, ali znas sta znaci njima da se suoce opet s ovom bolescu. I svekar i svekrva, i otac su mi od ove bolesti umirali na mukama, a ja samo da tako ne umrem, pa neka zivim na mukama", pozali mi se zena u penziji, sa odraslom djecom, 60-ak godina.

"A greote od ove zene, place, ne sushi obraza... Sin joj `85. godiste, gotov, zahvatilo mu sve. Nece ni da ga OTVORE (ah, kako volim ovaj termin preuzet najvjerovatnije iz prehrambene tehnologije), a ne moze ni jes, ima guku ogromnu u zeludac. Ada on ce umrijet od gladi,ako ne od bolesti. pa me njegov drug pita ima li nade. Bogomi reka vam je dr, sto cu ja. A on, kukavac,mlad, a sa sela, sto ces, zapushtili ga. I sad mu nema pomoci, zadnja faza, sav je nagrdjen, gotov je", chiling out od strane medicinske sestre. A s druge strane samo tri pogleda od strane bolesnika s malignitetom.

"Ti si jedan gad, ne mogu da vjerujem da mi na poruku nisi odgovorila.Ajde na prvu kao jesi, ali na drugu nista! Shala u prvoj uopste nije bila smijesna! Pitao sam te kako si jer sam brinuo! Ne mogu da vjerujem, stvarno!", rece drug, mrtav ljut, a sta ce, nije znao da sam tu terapiju jedva prezivjela, nije imao interneta pa me nije mogao nista pitati. Kriza, valjda, odrase nas telefoni.

Izasla gramatika crnogorskog jezika, iako pravopis jos nije. "Ajde, bogoti, kad se u Crnu Goru zborilo pravilno. vazno je da smo ove Srbe pocerali, vala su nas dosta okupirali i nametali sto su sceli! A na Hrvate smo se morali osloniti jer u Crnu Goru nije bilo dovoljno zainteresovanih. kako to mislis sto vas ceramo da prihvatimo novu gramatiku kad nijeste zainteresovani? Niko vas ne cera!", rece kreator profesorici srpskog u Crboj Gori.

Ja dobro, a vi?

Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na Facebook Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na Google Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na My Yahoo! Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na Live Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na MySpace Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na Twitter Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na Digg Pošalji "Moj je zivot Svicarska (chill out)!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Emin@ (avatar)

  Drago mi je da si dobro
 2. LJILJA MMM (avatar)
  a baš sam se brinula što te tako dugo nema...znaš
 3. papirijus (avatar)
  Veliki poooooozdravza moju jaku i hrabru prijateljicu.

  Drago mi je da si dobro, a znam da ces biti i mnogo bolje
 4. Say it right (avatar)
  Sad smo bolje, jer si nam se javila
 5. Felikitas (avatar)
  :