Poziv stranca 2! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

fester970

Poziv stranca 2!

Oceni ovaj blog
Jeste, dobio sam neviđeno poruka na PP... Znate na šta se svode? Citiraću jednu odnjih (da je autor hteo da sa zna napisao bi je javno,ovako imam obavezu da ćutim o identitetu) :

-" Bez obzira da li je istina ili ne,ali zadao si veliki moralni šamar ne samo njoj već i većini ovde,koji žive dvostruke živote.Ako je sve ono istina divim ti se na hrabrosti da priznaš svoja osećanja i pregledavši tvoje poruke vidi se koliko si je voleo (ako dobro povezah stvari).Vidi se da ti je ipak još stalo do nje.Za neke stvari treba vremena da se prebole,mada prava ljubav ostaje večiti ožiljak na srcu i ta rana nikada ne zaceli i samo se zaleči.Zapamti da: Samo veliki praštaju! ,a za to pored veličine treba i hrabrosti.
Dokazao si jednu svoju veličinu a na vremenu je da pokaže da li ćeš imati prilike da pokažeš i drugu! Srećno ! ! "

Dugo razmišljah šta odgovoriti na ovakvu poruku....Dotična osoba nije dobila odgovor ali se nadam da će ovo da pročita... Hvala! ,to je moj odgovor njoj i ostalima koji me podržavaju!

Kritike su bile slične kao na prethodnom blogu tako da se njima neću baviti...

Neću da lažno morališem i kažem da nisam pokušao drugu vezu-jesam i posle ovoga se ne kajem uopšte,čak, šta više žao mi je što nije uspela!

Znam ponovo ću biti razapet na krst od strane nekih ali i to da će neki biti uz mene...Nebitno mi je da li ću javno i tajno (na PP-u) dobiti pohvale ili kritike ili će se neki od Vas zapitati i razmisliti o svojem životu-to je poenta.

Ja sam borac koji zna i da zaplače u svom ponosu.A onima koji koriste razum kao izgovor za nemanje hrabrosti da promene stvari u svom životu i istim tim razumom pravdaju svoje postupke a ne slušaju srce koje bije u grudima i hrani krvlju njihove sitne duše...Njima ostavljam da se zapitaju i da razmisle o svojim životima.

Bio sam juče u crkvi...zapalio sveću i pomolio se...neka Svevišnji odluči o tome da li sam kriv ili ne...ako jesam okajaću svoje grehe ali će mi bar duša ostati čista...

Pošalji "Poziv stranca 2!" na Facebook Pošalji "Poziv stranca 2!" na Google Pošalji "Poziv stranca 2!" na My Yahoo! Pošalji "Poziv stranca 2!" na Live Pošalji "Poziv stranca 2!" na MySpace Pošalji "Poziv stranca 2!" na Twitter Pošalji "Poziv stranca 2!" na Digg Pošalji "Poziv stranca 2!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Sentinel wolf (avatar)
    Као што рекох... требао би да се опустиш мало...