Spremte,se spremte.... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

fester970

Spremte,se spremte....

Oceni ovaj blog
Toliko revolta imam u sebi sada...zgadilo mi se sve...Gospodo političari gde su svi Vaši planovi sada kada se dogodilo?Gde je Vaša velika demokratija zajedno sa Jevropskom i Američkom?Kojoj Jevropi Vi težite? Onoj što nam oduzima pedalj po pedalj zemlje,onoj koja nam oduzima Srpstvo,koja teži da nam oduzme veru?
Njima se priklanjate Velikoj Jevropi i Americi koja trubi o demokratiji a ti doseljenici su prave Amerikance stpali u rezervate,crnce u kvartove!Njihova čuvena demokratija postoji samo u Holivudu!

Da li to znači da ponovomo trebamo da idemo i da branimo još ovo malo Srpstva koje nam je ostalo?
Da se ponovo proliva Srpska krv po Kosovskom polju?

Dokle više da kukate za trulim zapadom! Imajte dostojanstva gospodo i ne dozvolite da nas zgaze ! ! !

Pošalji "Spremte,se spremte...." na Facebook Pošalji "Spremte,se spremte...." na Google Pošalji "Spremte,se spremte...." na My Yahoo! Pošalji "Spremte,se spremte...." na Live Pošalji "Spremte,se spremte...." na MySpace Pošalji "Spremte,se spremte...." na Twitter Pošalji "Spremte,se spremte...." na Digg Pošalji "Spremte,se spremte...." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. angel 021 (avatar)
  Svaka ti čast, drugar!
  Ne da mi se smučilo, nego se jedva uzdržavam da na ulici, kada sretnem poznanika ligaša, ga lepo ne pošaljem u pm..pa da mu bar bude neprijatno i da se okreće kad ide ulicom! Dokle više?
  Predsednik koji ne može za pola sata da doleti helikopterom iz Rumunije, u koju je neizosavno morao da ode, ako je otišao, baš kada je svetu trebalo pokazati da svi, i doslovno svi, vodimo jedinstvenu politiku u pogledu suvereniteta...ni jedan ministar iz DS-a...nigde obezbeđenja vitalno ugroženih punktova kao što su ambasade, baš sad, kad je zamenik obolelog ministra policije iz DS-a...ali, zato kordoni, od početka mitinga ispred B92..
  Ko to, ad personam, nije u skupštini glasao protiv jednostranog proglašenja?
  CNN krajnje objektivno izvestio da su neredi i na savršenom zapadu normalna stvar, i dao primer Engleske i Amerike ( sa sve lupanjem i krađama ).
  Lepo je rekao Koštunica ( a baš taj deo je citirao CNN )
  da smo sve ispunili šta su trazili, a oni nas ovako nagradili, odutimanjem teritorije..
  Slovenci su prvi bili za odlazak iz Juge , prvi za bombardovanje, među prvima za priznanje Kosova...
  NA BOJKOT...ne kupovati ništa njihovo...ne kupovati tamo gde se prodaje njihovo...
  Ovo osećanje poniženosti izrodilo je upravo u to o čemu ti pišeš - DOKLE?
  POSTAVIM GRANICU, DOSTA JE BILO.