KAKO NASTAJE LEPTIR - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Re:evolucija

KAKO NASTAJE LEPTIR

Oceni ovaj blog
Jednog dana, pojavio se maleni otvor na čahuri. Čovjek je sjedio i gledao kako se leptir nekoliko sati muči da bi izvukao svoje slabašno tijelo kroz taj maleni otvor. Onda je leptir stao.

Zato je čovjek odlučio da pomogne leptiru: uzeo je makaze i razrezao čahuru.

Leptir je s lakoćom izašao.

Čovjek je nastavio da posmatra leptira, očekujući da će se svakog trenutka krila otvoriti, povećati i raširiti, kako bi podržala leptirovo tijelo i osnažila ga.

Međutim ništa se nije dogodilo.

Leptir je cijeli svoj život proveo puzeći okolo sa slabašnim tijelom i nerazvijenim krilima. Nikada nije poletio.

Čovek uprkos svojoj ljubaznosti i dobrim namerama, nije razumio da su poteškoće kroz koje je leptir morao proći, izlazeći iz čahure neophodne, kako bi krv iz tijela leptira potekla u krila i kada se oslobodi čahure da bude spreman da poleti.

**

[I]Ponekad su poteškoće upravo ono što nam treba u životu. Inače nikada ne bi postali onoliko snažni koliko možemo biti. Nikada ne bi mogli letjeti.[/I]

/preuzeto sa interneta/

[IMG]http://www.mudremisli.com/wp-content/uploads/2009/06/leptir3.jpg[/IMG]

Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na Facebook Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na Google Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na My Yahoo! Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na Live Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na MySpace Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na Twitter Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na Digg Pošalji "KAKO NASTAJE LEPTIR" na del.icio.us

Oznake: re:evolucija
Kategorije
Nekategorizovano

Komentari