.. o zakonima borbe .. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

alim

.. o zakonima borbe ..

Oceni ovaj blog
.. znači .. moguće je da postoji cilj .. i da do njega nije moguće .. moguće je da prema cilju treba prokrčiti put .. i da je to moguće ..

.. kod toga treba paziti ..

.. ne ulaziti u borbu ako ne poznaš teren .. u nikakvu .. poprište bitke mora biti tvoja domovina .. dio tebe ..

.. prije borbe očisti mjesto borbe .. ostavi samo ono što treba .. na bojištu treba biti jasno što postoji i kako je poredano ..

.. očisti se .. odbaci nepotrebno .. odrekni se nepotrebnih stvari i misli .. zadrži ono što treba i to neka je uvjek tu .. kao puška u ratu ..

.. donesi odluku .. suštinki je svaka borba borba za život .. razmisli dali ju hoćeš .. kada si spreman kaži da i nema vraćanja ..

.. odmori se .. zabavi se drugim .. nije potrebno odmah umrijeti .. pogledaj svijet .. to je sada drugačiji svijet jer je odluka donešena ..

.. skupi vrijeme .. sekunde se broje .. vrijeme je moguće kontrolirati .. život može postojati u kontroliranom vremenu .. čak i smrt može počekati ..

.. ne istrčavaj se .. ponašaj se kao budala koja mete suho lišće .. .. tvoja je prava pobjeda samoubojstvo protivnika ..

Pošalji ".. o zakonima borbe .." na Facebook Pošalji ".. o zakonima borbe .." na Google Pošalji ".. o zakonima borbe .." na My Yahoo! Pošalji ".. o zakonima borbe .." na Live Pošalji ".. o zakonima borbe .." na MySpace Pošalji ".. o zakonima borbe .." na Twitter Pošalji ".. o zakonima borbe .." na Digg Pošalji ".. o zakonima borbe .." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. sanja* (avatar)
    .. ovo vredi zapamtiti ..