.. o smrti vrača ako nema kiše .. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

alim

.. o smrti vrača ako nema kiše ..

Oceni ovaj blog
.. ima jedna situacija .. koja se tako može nazvati .. ako je velika suša i vrač nije sposoban prizvati kišu .. krajnje je rješenje ubiti vrača ..

.. stručnjaci bi rekli ovako .. komšiluk i vođa su .. dinamični sistem .. vođa izgleda kao onaj koji više dobiva .. ali .. vođa treba komšiluku i da bi na njega .. iskrcao .. razna sranja .. kada nešto ne valja ..
.. raja diže tuđmana ili miloševića .. ali .. ako krene krivo .. oni trebaju na sebe preuzeti i govna raje ..

.. to mi je od turaka .. najbliže ..

.. ako znate derviš i smrt onda znate situaciju .. nurudin pokreće situaciju nekim govorom u crkvi .. ali čaršija već prije čeka .. neki efendija ne vidi ahmeta s kim je u društvu .. govori mu .. kao .. ti si ***** .... čaršija se zatvori traži se promjena .. sjebu kadiju i muselima .. i sve iz ponova ..
.. nurudin se sjebe kada prihvati komšiluk .. postaje vođa .. ako kaže .. vi ste kurvini sinovi napisali ste zapisnik prije saslušanja i ubili čovjeka jer je to znao .. neka ste prokleti .. i neka je blagoslovljen ko vas satre .. sve je u redu .. .. ali ako pomisli da su on i bog dovoljni da bi sriktali komšiluk .. zajebao je sve ..

.. od turaka je i kod aralice ..
.. raja traži promjenu .. sultan ponudi glavu nekog .. kao .. eto krivca .. ali raja stoji .. ne miče se .. nije joj dosta .. .. i sultan izbaci drugu glavu .. glavu velikog vezira .. predsjednik vlade .. valjda .. raja zadovoljna .. uzima glavu i baca je u more .. glava ne leti dovoljno .. pa ju raja uzima opet i baca .. i pravi gužvu oko toga .. cirkus ..

.. komšiluk je uvjek car .. njegovo stanje upravlja svijetom ..

.. pad komunizma je poklon raji .. ne samo komunističkoj .. još više zapadnoj ..
.. ubijanje čaušeskua .. rušenje spomenika .. to je isto kao bacanje glave vezira .. znači .. do sada je bilo otežano .. ali od sada će lakše ..
.. hrvati su krenuli u novi život uz parolu .. mi imamo slavoniju mi imamo more mi imamo latinicu ..
.. zato mislim da bi se rušenje zida i naše vojne trebalo smatrati svjetskim ratom .. mislim da imaju toliku moć ..

.. a kada bude trebalo dalje ..
.. šta kada ne bude dovoljno .. ?
.. ima li bog još nešto da ponudi raji kada se raja .. uzvrpolji .. ?

.. postoji još jedan .. priličan vrač .. i kod pada komunizma .. (.. kod malog poljačića vojtile .. koji je jako mrzio komunizam .. a .. santo subito ..) .. palo mi je na pamet ..
.. papinu bi glavu trebao ponuditi bog žiki .. nek se žika još jednom poigra ..

.. ako kiše ne bude ..

Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na Facebook Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na Google Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na My Yahoo! Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na Live Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na MySpace Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na Twitter Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na Digg Pošalji ".. o smrti vrača ako nema kiše .." na del.icio.us

Ažurirano 07.04.2010. u 17:50, autor: alim

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Lilyth (avatar)
    Prica se da dolaze susna vremena
  2. alim (avatar)
    .. da .. i ja vjerujem .. .. ali vrijeme određuje bog ..