Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

priče o malju i čekiću

Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi

Oceni ovaj blog
Na takmičenju za anus godine, u moru manekena, foto-modela, porno starleta, negovanih lepotica i lepotana, pobedio je sasvim neočekivano - jedan penzioner.

Za razliku od svih tih čistih, utegnutih, rozikastih, glatkih i nadasve lepo svedenih anusa, njegov anus bio je prepun šuljeva.

Toliko ih je bilo, kao da je umesto anusa imao kesu od 7, 8 ili čak 13 nabubrelih zrna pasulja. Kao osrednji karfiol, mogao se lepo videti i iz profila.

Stajao je tako natrćen ispred stola sa vidno uskomešanim žirijem čiji su se članovi svako malo zgledali, piljeći među njegova dva žilava, tvrda, žućkasto-siva guza, pa onda nešto zapisivali, štiklirali, a neko bi i ustao, pa bojažljivo, vrhom prsta pipkao penzionerove šuljeve.

U jednom trenutku, penzioner, onako pognut progovori nešto.

Niko nije razumeo šta je rekao, te ga neko iz žirija upita da ponovi.

Šuštećim glasom, penzioner s teškom mukom reče "zatvorite ona vrata, ubi promaja..!" i pri tom se toliko nape, da mu je ceo anus nabujao za dve svoje veličine, a odnekud se stvori i čitav novi grozd od desetak, što rozikastih, što modrih i plavo zelenkastih šuljeva, od kojih su mnogi bili dobro prošarani mrežastim venama presijavajući se u svom napregnuću.

Žiriju se ote uzdah a neko otrča i zatvori vrata.

Kada je neko iz žirija rekao "hvala, možete da idete", penzioner je polako otišao do ostalih takmičara i nastavio da stojeći ispred grupe, čeka rezultate glasanja.

Žiri je očigledno bio na teškim mukama jer su stalno nešto čas zapisivali, čas se domunđavali, pa odmahivali glavom..a onda, onda se desilo nešto neočekivano.
Iz grupe takmičara čulo se jedno glasno "aap ĆIHAAA!", a onda vrisak koji ledi srž u kostima.

Penzioner reče "Izvinite..prehladio sam se.." dok su dva manekena iza njega povraćala preko jedne manekenke koja se očigledno onesvestila odmah kada su penzionerovi šuljevi pukli i rasprsnuli svoj sadržaj svud po njoj.

Žuto-krvavi gnoj zavonja celom salom, a žiri ustade i skoro ekstatično u jedan glas spokojno rekoše "Imamo pobednika."

Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na Facebook Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na Google Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na My Yahoo! Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na Live Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na MySpace Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na Twitter Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na Digg Pošalji "Ljubav, poezija, zalasci sunca..a tek leptirovi" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari