Medicinska, ili srednja sexualna škola... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Neznanko

Medicinska, ili srednja sexualna škola...

Oceni ovaj blog
Medicinska, ili srednja sexualna škola...
Bio sam na jednoj košarkaškoj utakmici, gde su igrali momci od 94 godište, dakle 16 godina imaju, to nije tema ovog posta no nešto drugo:

-U poluvremenu, jedan otac razočaran igron svog sina, ispovedio mi se baš u poluvremenu.
Znaš komšija, ovaj moj sin je lud 100% , što pitam ga ja ?
Njega ništa ne zanima, sem ženskih, sem da jede nešto svakih 2-3 sata, i da kao trenira ovu košarku.

Pa dobro, šta je tu sporno ? Sve je to u redu kažem mu ja.
Ih, znaš li ti, da je on za školu ćutuk, sve jedinice ima, upisao sam ga u medicinsku školu, tek kasnije sam shvatio što je hteo baš tu školu.

Što komšo, kako što, u toj njegovoj školi, na jednog muškarca dolazi 20 devojaka.
Pa šta rekoh, fino. Ma čoveče, za poslednjih godinu dana on je kući dovodio najmanje 16-17 devojaka, sa svima se zabavljao po nedelju-dve dana, i čovek je smisao života samo to, za školu ne haje ni 1 %. Kuka, žali mi se, a rekao bih da mu i zavidi.

P.S. Tako ti je to, najgori ubedljivo učenik u školi, satire žensku populaciju, drugarice i koleginice, a ovi odlikaši ne mogu od njega da dodju na red, a i nemaju vremena ko on.
Po onome kako igra košarku, rekao bih, da je to upisao, isto kao i medicinsku školu, vole klinke košarkaše i, fudbalere, sportiste u celini, no leba i Karadjordjevu šniclu da jedu.

Eto, to čuh malo pre na utamici, red je i da vi to čujete, pročitate, pa da nešto kažete ako smete, umete i možete.

Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na Facebook Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na Google Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na My Yahoo! Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na Live Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na MySpace Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na Twitter Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na Digg Pošalji "Medicinska, ili srednja sexualna škola..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Emin@ (avatar)
    Pametan klinac
  2. ceca@ (avatar)
    U danasnje vreme biti zainteresovan za sex sa osobom suprotnog pola je prava retkost.Cuo si za fazon> da bog da,da ti sin dovede zeta u kucu,