Vrste marketinga na internetu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Hrizantema Saksijska

Vrste marketinga na internetu

Oceni ovaj blog
Postoji nekoliko nacina reklamiranja na internetu...
  • Besplatni mali oglasi
  • Socijalne grupe
  • Blogovanje
  • Ytube
  • Registrovanje sopstvenog web-sajta


Za postavljanje besplatnih malih oglasa je dovoljno da ukucate oglasi u Vas web pretrazivac i dobicete citav spisak dostupnih sajtova za oglasavanje.

Socijalne grupe kao sto je FB su takodje veoma dobar nacin da se reklamirate ali morate voditi racuna o pravilima koje je postavio moderator sajta i naravno o autorskim pravima.

Blogovanjem se postize dobra reklama ali je to dug proces jer je prvo potrebno da stvorite kredibilitet i auditorijum koji ce smatrati da je Vas blog vredan citanja.

Na Ytube mozete postaviti video klip sa Vasom reklamom, naravno, opet je potrebno vremena dok Vas video postane popularan.

Registrovanjem sopstvenog sajta dobijate mogucnost da sami odlucujete o sadrzaju koji ce te reklamirati.

Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na Facebook Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na Google Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na My Yahoo! Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na Live Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na MySpace Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na Twitter Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na Digg Pošalji "Vrste marketinga na internetu" na del.icio.us

Ažurirano 10.05.2010. u 10:01, autor: Borac za prava zivotinja

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari