Cvece i simboli - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Piskaranje

Cvece i simboli

Oceni ovaj blog
Zelim poslati devojci cvece preko interneta, nasao sam sajt za dostavu cveca sa dosta lepih cvetnih araznamana od kojih bih odabrao neki medjutim sada sam malo citajuci po Internetu shvatio da postoji mnogo nekih sitnih detalja vezanih za simbolicko znacenje cveca naprimer svaka vrsta cveta ima neko simbolicko znacenje i poruku a uz to i svaka boja odredjenog cveca u sebi takodje nosi neku poruku. Sada se pitam da li zene uopste poznaju ta simbolicka znacenja jer sam ja to hteo izabrati cisto po nekom estetskom kriterijumu da li mi se svidja izgled aranzmana na slici ili ne. :-?

Pošalji "Cvece i simboli" na Facebook Pošalji "Cvece i simboli" na Google Pošalji "Cvece i simboli" na My Yahoo! Pošalji "Cvece i simboli" na Live Pošalji "Cvece i simboli" na MySpace Pošalji "Cvece i simboli" na Twitter Pošalji "Cvece i simboli" na Digg Pošalji "Cvece i simboli" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. *~Anti~* (avatar)
    Većina devojaka ne zna koje je simboličko značenje cveća. Njihovi simboli datiraju još od antičkih vremena, a takođe jedan cvet u različitim kulturama i civilizacijama sa sobom nosi i različite simbole (naravno to se odnosi i na boje).
    Možda je bolje da ne razmišljaš o tome, već da odabereš nekakav aranžman po svom ukusu i iznenadiš devojku. Ili da odabereš nešto što nosi određeno simboličko značenje, pa onda i da joj objasniš šta to cveće u simboličkom smislu predstavlja, naravno ukoliko ona to ne zna. To bi bila dva iznenađenja u jednom.