Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : ) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Girl_From_Paris

Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )

Oceni ovaj blog
[IMG]http://4.*****************/_MAgf2Jj89F4/SYnPPhX-yjI/AAAAAAAAAaw/Gz85uFgMr_4/s400/smile.jpg[/IMG]

Jaoooo,kako je divno imati nekoga ko moze u svakom trenutku da te nasmeje. Ja imam NEKOG! I ne mozete da verujete kako je divan osecaj znati tako neku pozitvnu i veselu osobu! Uvek me razveseli. Svojim facama koje pravi,svojom pricom,totalno ludom pricom,i pre svega svojim iskrenim osmehom! Zato,TREBA UVEK BITI OKRUZEN OSOBAMA SA VEDRIM,POZITIVNIM STAVOM!!! Jaoooo kako je divan ovaj zivot,toliko toga pozitivnog,lepog!
~Ja uvek,pricam o toj nekoj sreci i pozitivnom razmisljanju,i shvatam da to nije samo prica!!! UKOLIKO MISLITE POZITIVNO,ZAOBILAZITE SVE NEGATIVNE STVARI,STALNO SE SMEJETE(iskreno, naravno),UZIVATE U PRAVIM ZIVOTNIM RADOSTIMA....NEMA SANSE DA NE BUDETE SRECNI!!!

OSMEH,OSMEH,SAMO OSMEH,NISTA VISE!!! =)

VOLIM VAS SVEEE!!!

Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na Facebook Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na Google Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na My Yahoo! Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na Live Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na MySpace Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na Twitter Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na Digg Pošalji "Jeeeer,TI Za Moj Osmeh Krivac Siiii... : )" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. aka973 (avatar)
    ..hehe..lepo je i imati nekog takvog a još je lepše i sam biti takav..........a život jeste divan ako u svemu tražiš onu lepšu,pozitivnu stranu..