;);););););););););););); ););) iliti winkovanje - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Derer

;);););););););););););); ););) iliti winkovanje

Oceni ovaj blog
Namigusha je najretardiraniji smajli i verovatno je zato i najvishe korishcen medju forumashima jer ih je dobra vecina jako jako ogranichena.On se stavlja na kraju obichno veoma kratkog posta gde se neshto konstatuje a pisac istog tim migom pokushava da zavara sebe i onog kome wink uputjuje kako eto nije retardiran nego je izvalio neshto pametno...bilo da je toliko samnouveren pa stvarno veruje da nije glup bilo da mu se to pametno sluchajno omaklo.
Uzmimo za primer ljs(ljubav i sex)
na tom forumu je nekad bilo ljudi koji su isto tako bili retardirani ko ovi sada koji tamo obituju ali su za razliku od ovih bili retardirani na zabavan nachin.Ovi sada su samo retardirani i dosadni u pm.
primer 1 prosechnog razgovora na moru banalnih tema(anal,mushkarci/zene su ovakvi verujete li u ljubav ne dam u guzu..bla bla bla itd. teme) :
zenska osba: jao imam sisu
mushka osoba: a imash sisu
zenska osba: aha:rumenko :
mushka osoba: a sa se mi malo druzimo sa tom sisom a?
zenska osba: hhhhm
mushka osoba: :mrgren:
zenska osba:
mushka osoba: varbuurg
zenska osba:
mushka osoba: desi sha ima
(zenska osoba otishla da lakira nokte na nogama a mushka da drga na njenu sliku sa slika forumashica)

naravno ovo gore je grub model da se chitalac ne zbuni
u praksi to mnogo vishe retardirano izgleda
wink ovde kao i obichno nema apsolutno nikakvog smisla nego je tu kao neka vrsta net zvizdanja kad je neko sam a plashi se da ce u toj tishini morati da razmishlja pa krene da zivizdi da zaokupi mozak time umesto ovog prvog
wink takodje jako jako vole da koriste moderatori(posebno oni sujetni s malom kitom ili koje zena kinji,crvi u svakom smislu koji moderisanje dozivljavaju kao neku vlast i uspeh,nalaze kompenzaciju za sve svoje lichne neuspehe begom ovde) obichno ga prilepe kad nekom daju kaznene poene ali i u razgovoru s drugovima korisnicima jer su zaboga sad nivo iznad,sve njihve rechenice odishu skrivenim porukama i obichan korisnik nikada ne moze tako lako da dokuchi"shta je pisac hteo da kaze".Zatoo ne valja postavljati glupe ljude da moderishu,nek budu chak i djubrad al ne glupe ko quratz jer se previshe uzive u ulogu pa dobiju i "ideje" shta treba promeniti "da bi se forum poboljshao"
posebno mi pada na pamet jedan koji se jadnik toliko uziveo u ulogu da je na pp obaveshtavao pa chak i banovao svakog ko samo smajlijem odgovori na neki post...ili beshe smesh jedan a ne neparni,ono neshto tipichno 7.lichka retardirano chobanski,nije zazivelo razume se a i taj je voleo da se winkuje vishe no leba da jede
naravno kao i kod svakog gramatichkog pravila postoje izuzeci i odstupanja:
- kada nekom migom ocesh da poruchish: go **** yourself(mada da li je izuzetak zavisi od inteligencije posta koji prethiodi winku tako da ovo moze,ali i ne mora biti izuzetak)
- kada si svestan koliko je winkovanje retardirano pa nekom terash inat da mu dizesh pritisak tzv. winkovanje iz zadrtosti
- gomila nepravilnih primera koji su unikatni i zavise od posta do posta

Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na Facebook Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na Google Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na My Yahoo! Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na Live Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na MySpace Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na Twitter Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na Digg Pošalji ";);););););););););););); ););) iliti winkovanje" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. taknuto-maknuto (avatar)
  Ulazi Perica u autobus i zatiće samo jedno slobodno sjedeće mjesto. Zauzme ga Perica. Na slijedećoj stanici ulazi baka sa štapom u autobus i kako hoda po autobusu lupka štapom od pod autobusa. Stane baka pored Perice i šuti. Upita je Perica:
  - "Bako, bako zašto ne stavite gumicu na dno štapa da nelupkate?"
  Baka će na to: - "Da ti je tata imao gumicu, imala bih ja gdje sada sijesti!"

  kekekeke

 2. Derer (avatar)
  opet si pijana
  aman zeno smanji malo
 3. kreki samuraja (avatar)
  Ni ja ne volim taj smajli ni ljude koji stavljaju taj smajli
  Preglup smajli
  smajli
 4. gost 260392 (avatar)
  ;)

  :zcepanje:
  jao, zajebavam se ;)
  :rotf:
  Tekst je fenomenalan i istinit.Uzivala sam citajuci svaku rec.Svaka ti cast.