Konobar plus - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

dess

Konobar plus

Oceni ovaj blog
Sinoć sam sa prijateljima bio na jednoj veoma interesantnoj svirci u jednom banjolučkom klubu, i zaista sam se sjajno proveo. Bend energičan i dobar, mješavina hard i hevi zvuka, prisutni muzički sladokusci su zaista uživali. Elem, kao što to često u životu i birtiji biva, pojavi se i ono "plus", koje ima neobičnu osobinu ne samo da vas žestoko iznervira, nego i da pomuti malo svjetlo sa čitavog dogadjaja.

O čemu je riječ?

Sigurno vam se desilo da u klubu, bircu ili nekoj trećoj društvenoj ustanovi, dok se zapravo vrlo dobro provodite, pojavi odnekud "konobar plus". Da prozborimo ovdje koju o ovoj neobičnoj sorti.

Konobar plus je osoba koja stalno nešto tumara po jednom od odnosnih objekata, a učestalost tog motanja direktno je proporcionalna gužvi na istom mjestu.

Dakle, što je više ljudi, koji se onako zbiju, pa pokušavaju da komuniciraju, plešu, koliko-toliko bezbjedno puše cigaretu.. http://milkogrmusa.blogspot.com/2010/02/konobar-plus.html

Pošalji "Konobar plus" na Facebook Pošalji "Konobar plus" na Google Pošalji "Konobar plus" na My Yahoo! Pošalji "Konobar plus" na Live Pošalji "Konobar plus" na MySpace Pošalji "Konobar plus" na Twitter Pošalji "Konobar plus" na Digg Pošalji "Konobar plus" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. DeathIsAMidnightRunner (avatar)
    znam kako je..
  2. dess (avatar)
    i, koji recept koristis? bazuke, bombe, kalasnjikov, sta?.. :