"Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.." - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Somebody74

"Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."

Oceni ovaj blog
Gore napisani stih je iz nečije pesme, mislim da je reč o Džoniju Štuliću, i otprilike objašnjava moju situaciju u oblasti o kojoj će ovde biti reči. Pre nekih metar i više dana na jednom sajtu sam upoznao jednu ženu. I tako poruka po poruka, e-mail po e-mai i došli smo do toga da se i upoznamo. I u petak kada sam ju pozvao pukne kompletna MTS mreža (ako medju Vama ima korisnika MTS-a ynate o čemu zborim). A ja skroz odlepio, prvo pomislio da mi je na poziv za kafu spustila slušalicu i ostadoh zbunjen. Pa onda pokušah da ju pozovem kad ono nemože. Prvo što pomislih bilo je da mi je riknuo telefon, i već sam počeo da psujem sebe u stilu ETO TI KAD UZIMAŠ TELEFON ZA DINAR; GDE IMA NEŠTO DA JE JEFTINO A DA RADI!!! I već sam razmišljao da ga šinem o zid. Ali se oglasi kolega koji je baš u tom trenutku poželeo da telefonira. E taj delić sekunde je spasao moj telefon.

I dobro, ubrzo se mreža povratila i dogovorim ja kafu za subotu,heh. A u subotu vetar ,ledena kiša ma psa da na ulicu ne isteraš. Ajde dogovorimo se za danas. A ja celu noć skidao filmove sa NET-a a pre podne čistio sobu,kuhinju.... I sada smo se, malopre, čuli i ja rekao da sam umoran. A u stvari (nadam se da Ona ovo neće pročitati) mrzi me da se pomeram iz kuće. E sada neka mi neko kaže da li je to normalno?
Ja bih toliko

Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na Facebook Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na Google Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na My Yahoo! Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na Live Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na MySpace Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na Twitter Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na Digg Pošalji ""Pomozite mi doktore, moja situacija grozna je.."" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. zeljena (avatar)
    Sta reci nego Some...body74
  2. Emin@ (avatar)
    Ti si
  3. dusala000 (avatar)
    zima a po zimi se nikud ne ide...savet cekaj prolece...