KRATKOCA LEPOTE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Babe_Lea

KRATKOCA LEPOTE

Oceni ovaj blog
Zasto sve sto je lepo, kratko traje?
Ali bas sve. Najlepse stvari, dogadjaji, ljubavi, iskustva...sve je uvek bilo intenzivno i kratko. Zasto samo "smor" opstaje i traaaaajeeee...?
Najbolji ljudi odu brzo i uvek se pitamo da nisu bili zemaljski andjeli?

Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na Facebook Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na Google Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na My Yahoo! Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na Live Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na MySpace Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na Twitter Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na Digg Pošalji "KRATKOCA LEPOTE" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Zvezdica (avatar)
  Na ovo pitanje ne postoji definitivan odogovor, ali genearlno vreme sporije prolazi kada je smor, ili kada je u pitanju ensto neprijatno.
 2. *~Anti~* (avatar)
  I ružne i lepe stvari kratko traju. Samo naša neutaživa želja da isključivo uživamo u slatkim i bezbolnim stvarima čini da se samo njihova kratkoća pominje. Niko još nije rekao, ili bar retki su rekli kako bih baš voleo da je samo ova bol mogla malo duže da traje.
 3. strelica66 (avatar)
  Tacno. I ruzne i lepe. Samo to je ono relativno. Ono sto se pripisuje Ajnstajnu: ako gledas lepu devojku 5 min ti prodje kao 5 sec, ako sednes golom zadnjicom na nesto vrelo 5 sec ti traje kao 5 min.
  Mozda nisam bas tacno prepricala, ali sustina je ta.
 4. Babe_Lea (avatar)
  Ah romanticarima definitivno nije mesto u ovom svetu. Ja sam postavila pitanje iz nekog drugog ugla a vi me bacate na zemlju svojim logicnim odgovorima
  neka, neka ...to mi i treba
 5. *~Anti~* (avatar)
  Nego šta nožice na zemljicu!!!!!
 6. strelica66 (avatar)
  Sorry, ali svako pise i komentarise prema svom senzibilitetu. Ima nas prakticnih i realnih (mozda suvise, mozda je i to nedostatak), ali logika nam je, ocito, jaka strana.
 7. Babe_Lea (avatar)
  Ne , nisam ja nista prebacila samo, taman posla , samo sam konstatovala strelice. U svakom slucaju bolje je biti realan i drzati se logike u zivotu. Manje se pati i manje se izlaze nekim losim iznenadjenjima. I vise se uspeva. Ja sam ovde isto da bih naucila nesto.
 8. SweetSixteen (avatar)
  "Čovek treba da se odriče svega što bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razočarenje neizbežni. Moramo se odreći ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo uništiti svoju ljubav, da je ne unište drugi. Moramo se odreći svakog vezivanja, zbog mogućeg žaljenja."

  :-(
 9. Babe_Lea (avatar)
  Ne bih se slozila sa tobom SWeetSixteen. Jesam romantik ali nisam kukavica. Sve sto nam se dogadja ima svoju svrhu.Zivot je samo jedna velika skola gde smo svi djaci od rodjenja do smrti.
  Ljubav je razlog postanka i bivstvovanja, i ne bih je se nikada odrekla.
  Zelim da volim ali ne moraju mene da vole, mislim ne bojim se toga jer znam da se u zivotu sve vraca. Ja sam tu da prihvatim ono sto mi se daje ali bez da insistiram da moram da dobijem. Na meni je da dajem a ostalo ce biti kako bude. U svakom slucaju kada neko ima srce cisto uglavnom mu se dobrim i vraca.
  Uglavnom, hocu da kazem, da bilo koja ljubav ma koliko kratko trajala , treba da postoji i da se desi, jer u protivnom stvara od nas kukavice i siromahe. Svako novo dobro iskustvo nas obogacuje taman kratko trajalo.
  Ja sam za ono : sta kosta da se plati
 10. SweetSixteen (avatar)
  ovaj.. da.. naravno...

  to sto sam napisala je samo jedan mali citat, koji sam jednom negde pronasla...


  ni ja nisam mogla da prihvatim to tako...

  ali ima jedna dobra strana
  -kada sam u nekoj nedoumici, da li da prekinem nesto ili da se prepustim... procitam bas taj citat

  i onda tek budem sigurna
  da ipak zelim da preuzmem taj rizik, i da UZIVAM DOK TRAJE.
  pa kud puklo da puklo... uvek vredi

  *trebalo je mozda da napisem ovo odmah, ali kad vec nisam evo sad.. nadam se da mi necete puno zameriti..
 11. Babe_Lea (avatar)
  Ma kakva zamerka, sve je dobro sto se dobro svrsi
  Drago mi je sto ono prethodno nisu zaista bile tvoje duboke misli, sada mi je lakse, jer me uznemiri uvek kad u nekom spoznam neki "stop" unutrasnje prirode.
  Pozdrav