GORDIJEV ČVOR 4 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Библијско стварање света

GORDIJEV ČVOR 4

Oceni ovaj blog
Da bi ljudi shvatili neke stvari moraju da imaju sliku pred sobom.
Ova slika bi trebalo mnogima da pomogne da shvate šta i kako se dešava.
Zašto je Gordijev čvor pored DNK?
Zato što je to povezano,zato što je srž u tome,da je Gordijev čvor isto što i DNK.
Mnogi kvazinaučnici govore o promeni DNK,a u suštini nemaju pojma šta to znači?!
Kako promeniti DNK i kako se menja DNK?
Dajem objašnjenje za sve.
Iskrenim pokajanjem za prošle živote briše se negativan zapis iz dužice oka,dolazi do kristalizacije,tada se menja DNK i prelazi se u sledeću dimenziju - šestu ,u Raj.
Sve je to povezano,DNK se ne može promeniti kako oni savetuju,jer je povezan sa kristalizacijom i jedino na ovaj način se može promeniti.
Prelaskom u višu dimenziju,dolazi do promene DNK strukture,a ona je izazvana isključivo pokajanjem za prošle živote i kristalizacijom duše.

Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na Facebook Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na Google Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na My Yahoo! Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na Live Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na MySpace Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na Twitter Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na Digg Pošalji "GORDIJEV ČVOR 4" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. *pustinjakinja (avatar)
  " Iskrenim pokajanjem za prošle živote " - sta se smatra pod ovim ? Uz pretpostavku da smo vec negdje nekad zivjeli jedan ili vise zivota, samo uz pretpostavku ( koliko sam upucena nema dokaza ), kako da znamo za sta da se pokajemo ?I kako da ispastamo za nesto za sta nam nas mozak, pa i dusa koja nam je, pretpostavicemo, poznata, ne daju nikakve naznake da je nase ja vec nekad negdje postojalo?Mozda ja nisam bas mnogo pametna, ali smatram da donekle poznajem sebe ( bar pokusavam ), mozda se ne razumijem dovoljno u puno sta, oslanjam se na cinjenice i razmisljam svojom glavom sto mozda i nije tako pametno, pa Vam se unaprijed izvinjavam za postavljena pitanja.
  U svakom slucaju blog je zanimljiv, sve ovo je vjecna tema u mnogim civilizacijama od postanka.
  Pozdravljam.
 2. drbob (avatar)
  Svi prihvataju reinkarnaciju,koju je car Justinijan 441.godine zabranio,jer se carica Teodora plašila šta će biti u narednom životu.
  Ako smo ovde na zemlji znači da smo grešni,treba stvoriti aktuelnu silu pokajanja koja je akcija,a kao rekciju dobijamo oprost u vidu brisanja negativnog zapisa u dužici oka.