Kakvo putovanje! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

intimo band

Kakvo putovanje!

Oceni ovaj blog
Boze zvuchim kao na kraju sveta na kraju zivota. Kako je tesko biti optimista danas ,a ja jesam ...ustvari ko zna?
Mi ljudi sa ovih prostora tako malo posvecujemo paznje -zivotu_postojanju kao fenomenu . Imam utisak da sve to malo i cenimo.Ja sam do sada ,a verujte da je to prilichan broj godina,silno vreme i energiju potroshio u shvatanju da je moj zivot apsolutno chudo...nebrinite nije samo moj vec i vas.Imamo li pravo da ga provedemo ikako drugachije nego ucheci ,usavrshavajuci sopstveno bice.
Imamo li pravo na prostocu , na bahatost ,manjak chovekoljublja ,altruizam? Rekao bih ne. No da li je danas u Srbiji to prisutno ? Apsolutno ne! Ili mozda jeste samo je pritisnuto ,sakriveno posramljeno.
Ako nishta drugo , zivot prosechnog srbina(cetrdesetogodishnjaka) je bio nevidjeno buran i zanimljiv.Bar svih onih 90-tih a i sada(besparica ,nezaposlenost) .Setimo se samo bombardovanja..
Pa sve to je idealno mesto za radjanje jedne divne filosofije.

Pošalji "Kakvo putovanje!" na Facebook Pošalji "Kakvo putovanje!" na Google Pošalji "Kakvo putovanje!" na My Yahoo! Pošalji "Kakvo putovanje!" na Live Pošalji "Kakvo putovanje!" na MySpace Pošalji "Kakvo putovanje!" na Twitter Pošalji "Kakvo putovanje!" na Digg Pošalji "Kakvo putovanje!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari