ĆOŠE (3) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

JOPE

ĆOŠE (3)

Oceni ovaj blog
SEKS (ILI) FARMERICE?


Bas smo se umorili.
Nije bilo lako izdrzati novogodisnje, potom bozicne a evo i nekoliko slavskih dana, a ocekuju nas novi.
Kasika, viljuska, casa, krevet pa Jovo nanovo. Na seks smo gotovo zaboravili.
I taman se okurazih da i tu duznost, necu reci, odradim kad ‘oces, isprecile se farmerice. Ma ne, nije bio problem sa skidanjem, za neverovati, vec sa “navlacenjem”. Nikako da posle dvadeset godina braka, dvoje dece, mnogo obaveza,u kuci i na poslu, draga voljena, prelepa, “uleti” u farmerice iz devojackih dana.
Na (moju) inicijativu, prelep ambijent i poziv na ljubavnu igru- a bas sam bio kul- draga briznu u plac-kakav seks, kakva ljubavna igra- “zar ne vidis da ne mogu da udjem u farmerice”, “pogledaj na sta licim”, “vidi kako Milici, Dragici, Natasi ( one devojke srednjoskolke) lepo stoje. I tako tirade bez kraja. Ti visis pred tim monitorom, stalno nesto lupkas zar ne vidis u kakvom smo problemu mi udate zene, u najboljim srednjim godinama. Ni farmerice nam vise ne stoje kao pre nekoliko decenija.
Uzalud poljupci, price da svako svoje vreme nosi neku svoju lepotu, da ako ne moze u farmerice iz srednjoskolskih dana (“sta hoces da se nadmeces sa cerkom i izigravas siparicu- pokusavam da joj docaram stvarnost i realnost) pa ove koje si kupila, tu nedavno, pa suknje, haljine, mnogo bolje ti stoje i iskazuju obline… nazalost nije upalilo. Od seksa nista.
Pomislio sam da nesto nije u redu kad ‘oces procitah na jednoj od tema problem k’o zaraza rasprostro se forumom i napao mnoge zene. U njihovim pisanijama procitah da im je “ulazak” u farmerice iz mladjih dana vece zadovoljstvo od seksualnog.
Gledam, citam, ne bih da poverujem, al’ se vise upitah: da li je stvarno i moguce? Izgleda da nam je sa belim sengenom iz sveta dosla nova bolest-farmerska. Izgleda da su nase dame zdravo za gotovo prihvatile neka belosvetska istrazivanja po kojima je “uletanje” u farmerice iz mladjih dana bitnije od dobrog seksa.I tu zavrsi pricu.
Evropo, molim te, zaobidji moj krevet. Zar ne vidis, da mi gazdina firma osam meseci u blokadi, nema socijnalnog ni penziong , da nam deca polaze u skolu, da Rumuni, k’o da je kakva rasprodaja ( nakom smrti njihovog poznatog glumca) krenuli da primaju vakcinu, da ce euro sutra biti skuplji no danas, da ce nam poslanici odlaziti u penziju (?) sa 15 godina staza i cekom od blizu hiljadu evra, da za tri nedelje pocinje VIP Veliki brat, da Pilerove razvlace po svim mogucim TV stanicama, kao i Nigora, Topalka nigde nema, da nam je- sta niste culi, procitali- Ceca nacionale ostala trudna…
Uh, zabole me glava. Mozda su farmerice stvarno veliki problem.

Pošalji "ĆOŠE (3)" na Facebook Pošalji "ĆOŠE (3)" na Google Pošalji "ĆOŠE (3)" na My Yahoo! Pošalji "ĆOŠE (3)" na Live Pošalji "ĆOŠE (3)" na MySpace Pošalji "ĆOŠE (3)" na Twitter Pošalji "ĆOŠE (3)" na Digg Pošalji "ĆOŠE (3)" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. EuReKa44 (avatar)

    eh,kad bi sve te trivijalnosti poizbacivali iz spavacih soba,ni farmerke ne bi bile toliko znacajne,a "bela kuga" bi ladno mogla da emigrira sa ovih prostora.
  2. dusala000 (avatar)

    problemi ubiše nam volju za život a kamo li za nešto drugo....
    tako da ipak faremerice nisu ni bitne...već trka da opstanemo i preživimo ovaj život ne misleći da nam godine odlaze... umorismo se al od života baš...