СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Nixxx

СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!

Oceni ovaj blog
Од настанка навијачког покрета на овим просторима навијачи су осуђени да се боре са стереотипима које углавом намећу полиција и медији. Немогућност да схвате једну субкултуру претворила их је у борце против исте. Навијачи су научили на те стереотипе који су их пратили и били су свесни чињенице да ће их тешко изменити. Никада навијачи нису тврдили да не чине и грешке, али никада нису мислили да ће се борити са оваквим медијским манипулацијама.

Међутим, ово данас није борба против стереотипа, ово је борба против медија који сумњиче, суде и доносе пресуде без ваљаних доказа користећи се најпрљавијим медијским манипулацијама. Део ухапшених људи се налази у затвору само на основу медијске кампање, притиска медија, који се не либе кршења закона, па у својим информативним емисијама са намером објављују податке осумњичених да би нарушили њихов углед и угрозили егзистенцију без обзира што им кривица није доказана.

Навијачки покрет у Србији се тако суочио са највећом претњом од свог постанка, уз медиjску машинерију, полицију која се додворава режиму, уз режим који ће учинити све шта од њега траже страни амбасадори, другим речима знамо њихове намере. У Србији где је на снази потпуна искључивост неистомишљеника, где медији и режим креирају стање "са нама или против нас" , где царује мито, корупција, криминал, где партијска књижица вреди више од дипломе, главни проблем представљају навијачи, и све структуре режима су усмерене на борбу са навијачима. У Србији која на мала врата забрањује патриотизам, која националну свесност приказује као болест, у Србији у којој новинари и интересне групе приказују навијаче као оличење зла и главну кочницу као европској унији, у таквој Србији је тренутно на снази полицијски час усмерен ка неистомишљеницима.

Из страха да им управо навијачи не заљуљају фотеље кренули су свим средствима на нас, међутим треба да знају да се навијачи никад не повлаче и да Навијачки покрет никада нећете угасти. "Њих" водe новац и интерес, а нас идели и начин живота.

СЛОБОДА НАВИЈАЧИМА!
извор српскатрибина.нет

Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na Facebook Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na Google Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na My Yahoo! Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na Live Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na MySpace Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na Twitter Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na Digg Pošalji "СЛОБОДА И ПРАВДА ЗА СВЕ НАВИЈАЧЕ!!!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano