Ne posustaj - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

BigZexy2000

Ne posustaj

Oceni ovaj blog
Ne posustaj kada stvari krenu lose, kao sto nekada umeju, kad ti se cini da put kojim se probijas ide samo uzbrdo, kad su ti novcane zalihe male, a dugovi veliki, kad bi hteo da se nasmejes, ali moras da uzdahnes.
Kad te briga pomalo pritiska, odmori se ako moras, ali ne posustaj.
Zivot je cudnovat sa svim svojim zapletima i obrtima sto svako od nas ponekad spozna, a mnogi se predomisle i to bas kad su mogli da pobede. Onda ispadnu.
Ne odustaj iako ti tempo izgleda spor. Mozda ce u sledecem krugu izvuci tvoj broj… Cilj je cesto blizi nego sto izgleda coveku koji se spotice i pada.
Borac cesto odustane bas kada je mogao da osvoji pobednicki pehar, I onda, prekasno, kad vec padne noc, shvati koliko je bio blizu zlatne krune.
Uspeh je neuspeh izvrnut naopacke, srebrna nijansa u oblacima sumnje, a ti nikada ne mozes razaznati koliko je kraj tebe, kad moze biti blizu cak I kad ti je daleko.
Zato se drzi svoje borbe I kad primis najtezi udarac, jer kad stvari izgledaju najgore, ti bas onda ne smes posustati!

Pošalji "Ne posustaj" na Facebook Pošalji "Ne posustaj" na Google Pošalji "Ne posustaj" na My Yahoo! Pošalji "Ne posustaj" na Live Pošalji "Ne posustaj" na MySpace Pošalji "Ne posustaj" na Twitter Pošalji "Ne posustaj" na Digg Pošalji "Ne posustaj" na del.icio.us

Ažurirano 04.10.2007. u 16:38, autor: BigZexy2000

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. guitarrr_babe (avatar)
    ovo cu da odstampam, pa iznad radnog stola. da se nadje u danima kada besomucno kopam po kantici krema.
  2. BigZexy2000 (avatar)
    ili sladoleda...