Ovo nije erotski post.... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Neznanko

Ovo nije erotski post....

Oceni ovaj blog
I takoo... što bi reko Radašin, odem ti ja u Bioskop "Jadran" sa jednom 20-to godišnjom devojkom, i to u prepodnevnom terminu...

Pobegao sam tada od svih tamo, nije mi bitno koji je film igrao, a film je bio takav, da na Balkonu tog bioskopa nikoga nije bilo do nje i mene.

Dole u parteru pogledao sam, bilo je jedva 3-4 gledaoca čini mi se.

Dakle, film smor, a šta čovek da radi, vidim nikoga nigde nema, i ja izazvam mirnoćom, osamom na Balkonu bioskopa, lepo ti krenem u akciju...

Priznajem, prvi put u životu mi se tako nešto desilo, a i ovoj devojci sigurno, a šta se desilo:

x rodjaci i to onaj sedeće i nenadani tako reći.
I tad se desilo čudooo, u sred x-ualnog čina, neko pali svetlo u dvorani, i to negde na sredini predstave...
Ja u čudu, i ona valjda, pomislio sam da nas je neko snimio i rešilo da nas iznenadi.
Medjitim, oko tri minuta je trajao taj svetlosni Udar na tu Intimu u sali, i neko je opet ugasio svetlo i mrak je zavladao salom.

Ne moram da vam kažem, da sam tad bio ubedjen da je neko upalio svetlo namerno zbog scene koju sam vam gore opisao.

Medjutim, da skratim priču i doživljaj, jer sledi veliki obrt u ovoj priči, to jest od tog dogadjaja posle dva dana srećem školskog druga baš u okolini tog Bioskopa Jadran.

Sednemo u Bašti preko puta tog Bioskopa, počne priča: šta se radi, šta ima novo i t. d.

I, i, i, posle mnogih priča, dogadjaja, čovek mi priča da je sa jednim strancem ušao u posao oko zamene STOLICA u BG-bioskopima...

Eee kažem ja, otkud ti u tom poslu, i tako ta pitanja, ma preko neke preporuke priča mi, i nastavlja da priča da je Baš prekjuče bio u Bioskopu "JADRAN" sa tim poslovnim kolegom da gledaju Kakve stolice tamo postoje, i kakve bi mogle da se uvezu...?

Ja u šoku, pitam ga, kad si bio tamo tačno?
pa negde oko 11h prekjuče kaže mi on.

I nastavlja čovek, ma ušli smo na pola predstave, pa pošto nije bilo gotovo žive duše u sali, zamolio sam osoblje da upali svetla u istoj da bi ovaj stranac video kakoi stolice i Sala izgledaju...

Šta da vam kažem, zamislite ovi komediju, moj školski drug mi pali svetlo u Bioskopu, i to baš kad prvi put u životu imam x-u bioskopskoj sali, i to baš u samom činu iste radnje.

Kad sam mu ispričao šta je su mi On i taj njegov kolega učinili tog dana, čovek se izvinjavao kao da me je u mom stanu prekinuo.

Ovo naravno nije erotski post, tema, jer u suprotnom bi ga drugčije opisao, ovo je priča koja se dešava nekome jednom u sto godina, a nekome nikada.

Zato sam i rešio da ispričam ovo kao zanimljivu interesantnost, i da pored povelike priče i objašnjenja, isti post nije bar dosadan-imam takav utisak.

Pošalji "Ovo nije erotski post...." na Facebook Pošalji "Ovo nije erotski post...." na Google Pošalji "Ovo nije erotski post...." na My Yahoo! Pošalji "Ovo nije erotski post...." na Live Pošalji "Ovo nije erotski post...." na MySpace Pošalji "Ovo nije erotski post...." na Twitter Pošalji "Ovo nije erotski post...." na Digg Pošalji "Ovo nije erotski post...." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. BLAJBI (avatar)
    Uh, jeeee...To je opasno!

    Mogla ti je dama dobiti stidni grch, pa su vas mogli nositi i u operacionu salu na razdvajanje..

    Vise to nemoj da radis u bioskopskoj sali.

    Nego, jos si dobro i prosao: u jednom momentu sam pomislio da je dama bila prijateljeva devojka....