UA PEDERI ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Noc leptira

UA PEDERI !

Oceni ovaj blog


Homoseksualci se pravdaju kako je njihov izbor njihova privatna stvar.

Kamo srece da je tako !

Dabogda su ostali u svojim kucama i te svoje nastrane osecaje izražavali daleko od ociju javnosti. Tako bi olakšali i sebi i nama.

Gde je privatnost na takozvanim "gay-pride" paradama koje se organiziraju u mnogim evropskim ''naprednim'' gradovima, a na kojima se može videti na kako niske grane može pasti jedno ljudsko bice?

Sam pogled na ofarbana gola ili polugola tela kako talasaju trgovima ili glavnim ulicama velikih gradova, ne samo da izazivaju muku u želucu i traumatiziraju malu decu, vec su i najsnažniji argument da homoseksualizam nije ni malo privatna stvar.

Ni na forumuima i blogovima im se nista ne sme reci, jer Boze moj, vredjaju se njihova ljudska prava!

Sto oni svojim svakodnavnim relamiranjem svojih GADOSTI i NASTRANOSTI vredjaju sve normalne ljude, koga to briga?

Napad je najbolja odbrana. Zato su homoseksualci krenuli u ofanzivu kojoj je cilj legalizirati ovu nastranost i dokazati kako je ona ''prirodna'', a sve one koji homoseksualizam osuduju i odbacuju, usput proglasiti primitivnim i netolerantnim seljaci(n)ama.

Ni tu nisu stali.

U zadnje vrijeme pokušavaju dokazati kako je averzija prema homoseksualnim osobama i njihovom nacinu života – bolest ( homofobija, kako je oni zovu).

Divno... Dakle nije problem u njima, vec u više od 95% stanovnika planete Zemlje koji homoseksualizam smatraju odvratnom razvratnošcu??????

Kakvog li cinizma! Otišli su tako daleko da ce vam za skoro svaku poznatiju istorijsku licnost ustvrditi da je bila pe(d)er ili lezbijka.

Oko navodenja dokaza nece se mnogo truditi jer, zaboga, valjda su oni ti koji su pametni, inteligentni, školovani, kreativni, kulturni, civilizirani, senzibilni…, pa zašto gubiti vreme kako bi primitivcima dokazali kako je preduslov ''velikog coveka'' homoseksualna orijentacija?!

Bez obzira šta se na ovu temu reklo i na koji nacin se homoseksualcima odgovorilo na njihovu tezu kako je njihov nacin života ''normalan'' i ''prirodan'', oni ce nastaviti furati po svom, jer strasti su jace od razuma.

Svako istraživanje i svaka statistika koja njima ne ide u prilog, bice proglašena pamfletom i bezvezarijom sa diskriminirajucom pozadinom.

Na svaki argument koji upucuje na to da je homoseksualizam nastranost i abnormalno ponašanje koje treba leciti, oni ce obavezno naci protivargument. (Sve do 1973, godinehomoseksualizam je tretiran kao mentalno oboljenje da bi se nakonvelikog pritiska pederskog lobija u SAD skinuo sa te liste !)


U tome ce im nesebicno pomagati mnoge prodane duše iz politickog i javnog života, jer je osudivanje ove nastranosti postalo nepremostiva prepreka na putu ka Evropi i evropskim integracijama.

Legaliziranjem istopolnih brakova ista ta Evropa, koja ionako grca u demografskim problemima, još ce više smanjiti katastrofalno nizak prirodni priraštaj, pa neka izvoli i dalje uporno seci granu na kojoj sedi.

A homoseksualci? Sigurno se i u njima mnogo sto-šta lomi.

Biti svestan da odabirom partnera istog pola zauvek ostaju bez potomaka po krvi, kao i cinjenica da je opaka bolest AIDS, kao pošast dvadesetog i dvadeset i prvog stoleca, nastala upravo kao nusproizvod homoseksualnih orgijanja krajem 70-ih i pocetkom 80-ih godina prošlog stoleca, knedle su u grlu koje se ne mogu baš tako lako progutati.

Pored svega, siguran sam da u mnogima od njih jedan deo još uvek priznaje kako to što rade i nije baš tako normalno.

Iskrice prirodnosti, stida i urodene vere s kojom se rada svako ljudsko bice, još uvek tinjaju u mnogima od njih te s vremena na vreme alarmiraju na uzbunu.

Oni koji nemaju snage niti volje da to priznaju, sami ce sebe zavaravati teorijom kako je problem u drugima, a ne u njima.

Pošalji "UA PEDERI !" na Facebook Pošalji "UA PEDERI !" na Google Pošalji "UA PEDERI !" na My Yahoo! Pošalji "UA PEDERI !" na Live Pošalji "UA PEDERI !" na MySpace Pošalji "UA PEDERI !" na Twitter Pošalji "UA PEDERI !" na Digg Pošalji "UA PEDERI !" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Emin@ (avatar)
  Istina, neka rade sta god hoce ali u svojo kuci.Zamisli kad bi svi krenuli da rade sta hoce ;nastao bi opsti haos,Zasto onda "oni" da imaju prednost nad nama.
 2. parker 71 (avatar)
  biti gej ili ne, mislim da to nije svesna odluka... pre ce biti da se radjaju
  sa time. zbog toga ona iskra stida kod nekih od njih... i verujem da vecini
  ne smeta samo njihovo opredelenje koliko ceo taj cirkus koji ide uz to.
  sa druge strane, verujem da ih ima vise nego sto mislimo, onih koji su
  to sto jesu a nikom ne zabadaju prst u oko... i ti nikome i ne smetaju...
  najbolje je ne obracati paznju ako je moguce, mada je nekad tesko...

  ko stiti prava nas ostalih, to je pravo pitanje... ne vidim da sam u bilo kakvoj prednosti, naprotiv...
 3. Emin@ (avatar)
 4. Hold It Against Me (avatar)
  Hahahahaha snimi sliku... :hahaha: