Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Neznanko

Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?

Oceni ovaj blog
Kada sam prvi put pre tri-četiri godine pročitao ovu bizarnu vest : da je izvesni momak ubio nekog čoveka , jer je njegov Mobilni dugo zvonio, a ton zvuka je bio toliko iritirajući, da ga je eto čovek lišio života. Pomislio sam, božeee, koji manijak , medjutim, nisam siguran da je i taj čovek nije sam kriv za svoju smrt.

Pre neki dan sam se u to uverio čekajući na kasi u jednom super MARKETU, da to nije bez vraga... u redu ispred mene stoji Baba od recimo 70 godina, redja gospodja iz korpe svoje namernice koje je uzela, i baš u tom momentu zvoni joj mobilni...

Nije ništa čudno to što zvoni, zvoni svima nama i u nezgodnijim situacijama, nego je problem TON tog zvona, a isti je toliko prodoran i nesnošljiv i odvratan i škripljiv-da je to strašno...minut pun zvoni joj mobilni, zvuk kažem toliko iritirajući, a ona ne može u torbi da pronadje svoj MOBILNI, od brda sitnica i SLEPIH miševe koje drži po torbi.

Šta da Vam kažem, posle pola minuta sam izgubio živce, setio se one gore vesti, kad je onaj tip zadavio čoveka kojem je dugo zvonio Mobilni sa nesnošljivom melodijom, i odmah našao razumevanje za tog ubicu.

Odmah da kažem, stvarno ovi manijaci iz Nokije, Soni-Eriksona i ostalih proizvodjača, su u starim modelim aparatima stavljali takve vrste zvukova(melodija), da je pravo čudo da nema mrtvih na stotine svakog dana, a zbog odvratnih zvukova koji dolaze od inih modela mobilnih na svim delovima planete.

Moja malenkost ne koristi niti jednu melodiju već će pet-šest godina, vibracija je jedino šta mogu da podnesem, traumiram se kad kod nekog čujem glasnu melodiju koja više cijuče i pišti no što melodično peva i zvuči.

Još uvek nisam nikoga zadavio, lišio života , ali ko zna, ova ŠKIPUĆA Baba se danas opasno kandidovala za davljenje, ali izvukla se.Ha, ha.
Sad se setih onih NARKOMANA iz EKV-a, čija cela grupa poginu od previše konzumiranja JOGURTA +...E oni su me svojim zvukom i pesmama toliko iritirali-gotovo isto ko ova Baba za kasom pominjanog super Marketa.

Ali eto, nisu nastradali od mene, već od BELOG.

Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na Facebook Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na Google Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na My Yahoo! Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na Live Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na MySpace Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na Twitter Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na Digg Pošalji "Nešto mobilno škripi u Babinoj torbi ?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Lilyth (avatar)
  Podnosish li ti ishta?
 2. Neznanko (avatar)
  Citat Original postavio Lilyth
  Podnosish li ti ishta?
  Podnosi proleće i jesen, kiselu i slatku pavlaku...a najviše one koji se ne slažu samnom...tu sam najveći podnosač.
 3. pely (avatar)
  Citat Original postavio Neznanko
  Podnosi proleće i jesen, kiselu i slatku pavlaku...a najviše one koji se ne slažu samnom...tu sam najveći podnosač.

  Samo Ti treba dobar razlog!zvuk Nokije ili šta već nije ni važno!
 4. gagili48 (avatar)
  Citat Original postavio pely
  Samo Ti treba dobar razlog!zvuk Nokije ili šta već nije ni važno!
  Jel moze i SAMSUNG?
 5. Say it right (avatar)
  nasmeja me

  meni to zvonjenje telefona sa tim melodijama spada skoro u nekulturu...

  i babe su sada fensi
 6. Neznanko (avatar)
  Citat Original postavio pely
  Samo Ti treba dobar razlog!zvuk Nokije ili šta već nije ni važno!
  Vidiš da sam ja ko PILE i to u boji, koga ja mogu da zadavim,,,da sam sebi malo oduška i pokušao da budem duhovit bre.
 7. lejla.al.dbuni (avatar)
  Razumela sam iz price da si ti tvoj stavio na vibracije..jel` to ublazuje nervozu?..ha,ha,ha..

  Ps.Salim se,Unknowing man..znas me.