Olovka piše srcem(ali i dušom!) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

s_r_p_k_i_nj_a

Olovka piše srcem(ali i dušom!)

Oceni ovaj blog
Ponosno vežuci svoje grafitne niti među nabubrelim vlaknima celuloze,uspeva da unese takvu nijansu srceparajućih i istinitih drama,da istakne velelepne predele koji se tajanstveno provlače kroz majstorske pejzaže,i naposletku da skroji takve balade,koje će otkloniti sve stenovite teksture u ljudskim srcima.
Tada će ljudsko srce biti zamenjeno onim grafitnim koje zna sve tajne čovečjeg uma,sve skrivene želje i slatke ljubavi.
Niko ne voli više od tog komada drveta!
Na tom listu meke hartije,on vrlo lako može oblikovati bilo kakvu strast,požudu,ili možda vatru koja tad tiho tinja u duši.
Mogao je on biti kojekakvi mizantrop i širiti nesklad,nezadovoljstvo i mržnju među ljudima. No,ipak se odlučio da sprovede mirotvorne reforme i time saseče korene svog postojanja.
Klanjajte se ljudi tim krošnjama. Njihove grane hrane pohlepu vaših svetova. Zahvaljujući njima vi ste otporni na gotovo sve bolne draži koje vas svakodnevno izbacuju iz vašeg koloseka i time remete ritam vašeg bila.
Eh,da mi je cela sveska pa da izvučem,kao kod lubenice,njen najsočniji deo,sredinu,te da bacim ono naliv pero izrađeno od mračnog,sivog,hladnog metala i da uzmem to hrapavo drvo da mi služi za ogrev mog ega... Pisala bih ti srećo moja...Bez epigrafa,bez kraja. Uživao bi u mojoj slatkorečivosti. Olovka piše srcem,ali i dušom!

Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na Facebook Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na Google Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na My Yahoo! Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na Live Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na MySpace Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na Twitter Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na Digg Pošalji "Olovka piše srcem(ali i dušom!)" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. crossoverprint (avatar)
  lepo receno.
 2. s_r_p_k_i_nj_a (avatar)
  Citat Original postavio crossoverprint
  lepo receno.
  hvala lepo
 3. EuReKa44 (avatar)
  Lepa proza i interesantno ozivljena.
  " ..Mi stupamo bijelim dolom u tisini
  Oni,sami,gordi,drscu u visini
  muce zednu zjenu,ili revnu opnu
  sto ne mogu,sto ne mogu da nas u vis popnu..."
  T.Ujevic (Visoki jablani)