ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

kross

ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)

Oceni ovaj blog
Dugo vremena smo razmisljali i vagali da li da deci kupimo psa... Zivimo u stanu i mislili smo da to nije mesto za psa. Ali eto,posle dugog vaganja prevagnu decja zelja za ljubimcem... I tako..kupi smo prelepo stene zlatnog retrivera,zenkicu i nazva smo je Lara. Istog casa kada je usla u nas dom,unela je veliku radost sa sobom.
Razigrana,vesela,radoznala svima nam je navukla osmehe na lica... Ali sve to kratko trajase. Lara se razbolela... Pet dana smo pokusavali da je spasemo,ali sada je prevagnula bolest... Uspavali smo Laru...danas...pre pola sata... Uzasno mi je tesko...bila je sa nama samo nedelju dana a nedostaje mi tako puno...Zivot cesto puta uopste nije fer..... pitam se da li je bolje bilo da smo odbili decje molbe za psom,ili je ipak bolje sto smo ga kupili i sto smo dopustili da nam oplemeni zivot svojim duhom pa makar i na ovako kratko...

Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na Facebook Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na Google Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na My Yahoo! Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na Live Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na MySpace Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na Twitter Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na Digg Pošalji "ZIVOT UOPSTE NIJE FER.....(za Laru)" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. LJILJA MMM (avatar)
  Tužno........žao mi je, mnogo. Kada se uzima štene, mače, ma bilo koji ljubimac, računamo da ćemo provesti godine sa njim, pa će tek onda doći do rastanka. I te godine jesu takve kao što je bila ta vaša nedelja sa Larom. Užasan je osećaj ...znam.......jer je i nama uginula šarplaninka posle mesec dana. Imala je urodjene srčane probleme. Videćete kako ćete se izlečiti......uzimanjem ili neuzimanjem drugog psa.
  Zaista mi je žao
 2. kross (avatar)
  Hvala ti Ljiljo...Uzasno koliko je tesko....
 3. pely (avatar)
 4. gagili48 (avatar)
  Zaista tuzno kros,,,Slicno iskustvo smo imali i odlicno te razumem. Cerka je plakala danima...za Lesikom. Proci ce vremena dok se sve malo ne stisa ali...i to je zivot!
 5. aka973 (avatar)
  stvarno tužno..
 6. Odjavio86 (avatar)
  Tesko je skratiti muke zivotinji ali jos teze da ga gledas takvog, imao sam dva slucaja. :(
 7. parker 71 (avatar)
  mala velika tragedija...