Delić vatrometa! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

sunceva svetlost

Delić vatrometa!

Oceni ovaj blog
[B]Poklanjam vam veoma mali delić vatrometa iz Novog Sada.[/B] Nadam se da će vam se svideti... Ili bar znam kome će se sigurno svideti!!! :lol: :lol: :lol:[IMG]http://forum.krstarica.com/blog_attachment.php?attachmentid=75&stc=1&d=1199217536[/IMG]

Pošalji "Delić vatrometa!" na Facebook Pošalji "Delić vatrometa!" na Google Pošalji "Delić vatrometa!" na My Yahoo! Pošalji "Delić vatrometa!" na Live Pošalji "Delić vatrometa!" na MySpace Pošalji "Delić vatrometa!" na Twitter Pošalji "Delić vatrometa!" na Digg Pošalji "Delić vatrometa!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. _AskA_ (avatar)
  ja0 kak0 je bi0 extra, 0dushewLjena sam,
  aLi masa je 0tichLa p0sLe Ch0Le,
  nisu 0staLi na trubache,
  aLi nema weze biL0 je extra!!
  p0maL0 hLadn0..;-)
 2. *~Anti~* (avatar)
  Hvala na ovom parčetu svetlosti. Fotografija je odlična, ali drago mi je da si vatromet svakako videla uživo. Problem je što sa običnim aparatima vatromet ne može da da ono što se može osetiti i doživeti dok posmatraš vatromet!
  Da li si ti fotografisala ovaj ''delić vatrometa?''
 3. sunceva svetlost (avatar)
  [B]Da ja sam fotoglafisala ovoja ''delić vatrometa''. Meni se fotografija dopada, zato sam je i stavila na blog. Mada sam svesna da je ovo dalje i od svkog amaterskog fotografskog snimka. To ti je kao da si dao nekome ko nikada u rukama nije držao fotoaparat, pa ga prvi put uzeo u ruke i stisnuo dugmence. Mada, moram priznati da imam oštro oko, nemam dobru opremu za fotografisanje, kao ni bilo kakvog iskustva... Ali oper ponavljam, zadovoljna sam, svidja mi se i zbog toga je fotka na ovom blogu.[/B]
 4. *~Anti~* (avatar)
  Nije bitno što si amater, bitno je da si napravila simpatičnu fotografiju i za sebe obeležila nekakav bitan i jedinstven trenutak! Ja sam tvoju fotografiju snimio u moje sličice. Nadam se da mi ne zameraš.
 5. *~Anti~* (avatar)
  Na svu sreću nemam nikakvih ličnih podataka u javnosti tako da ne moram da strahujem da će mi stići neka plava koverta u kojoj bih bio pozvan na sudski proces zbog priraterije i distribuiranja tudjih fotografoja vatrometa. Nadam se da ćeš biti blaga prema meni, jer su svi lepi komplimenti na tvojoj strani. A poteklii su iz mojih usta. Tako plaćam svoju slobodu!!!!!!!
 6. sunceva svetlost (avatar)
  [B][COLOR="Green"]Baš mi je drago što ti se svidela moja fotografija!!! :p Neću te sankcionisati što si je snimio, ali ću prevrnuti čitav Novi Sad da te pronadjem ukoliko je distribuiraš dalje!!!!!!!! :lol: :lol: Autorska prava su zaštićena! Ovo je javana i otvorena pretnja!!! :lol: [/COLOR][/B]
 7. Ines1864 (avatar)
  Šta ima da prevrćeš NS? Pogledaj se samo u ogledalo.
 8. sunceva svetlost (avatar)
  [B]Ja ću to shvatiti kao kompliment na tome ti se zahvaljujem!!!![/B] :lol: :lol: :oops:
  Ažurirano 03.01.2008. u 01:17, autor: sunceva svetlost
 9. *~Anti~* (avatar)
  To su puke reči, mene ne možeš uhvatiti ni za glavu, ni za rep........ E, j**** ga stao sam u pseći izmet! Eto koliko sam na oprezu!!!!
  Mada mi se i dalje svildja tvoja fotografija!
 10. sunceva svetlost (avatar)
  [B]Antihriste samo sam se šalila, ali očigledno da sa tobom nema šale! Ti bre odmah zaumeš odbrambeni stav, kao da će neko da te pojede!!! Ko bi rekao da ti je stepen tolerancije za šalu tako nizak!!!!????!!!!!
  [COLOR="Red"]I drago mi je što ti se još uvek svidja moja fotografija!!!![/COLOR][/B]
 11. *~Anti~* (avatar)
  Ma samo si pogrešno protumačila sve to. I ja sam se priključio tvojoj šali i pokušao da budem samoironičan i samokritičan.
 12. sunceva svetlost (avatar)
  [B]Uh, sada mi je lakše!!!!! :lol: :lol: :lol: No pretnja ti i dalje stoji. Pazi šta radiš!!!!!!!! :lol:[/B]