ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР.... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

МАЧАК

ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР....

Oceni ovaj blog
Оно што није успела ни владајућа гарнитура, ни опозиција, успео је председник Руске федерације МЕДВЕДЕВ.
Одавно нисмо могли видети толико посланика на својим радним местима....Мислим да их је присутно било барем онолико, као кад је усвајан Устав Србије.
Поједини посланици су почели долазити око 14 часова, и ако је обраћање Медведева најављено за 16 часова и 30 минута. Не знам који су у питању, да ли они НАЈСАВЕСНИЈИ, или оно којима савест није чиста.
Прве редове заузели су МИНИСТРИ...У главном сви....ма колико их имамо. Јесте, да нисам могао видети Млађу, али можда превидех.....
Председница Скупштине, Славица Ђукић-Дејановић, доводећи председника Медведева, имала је прилику да доживи, да сви посланици стоје на ногама и да ЈОЈ тапшу.И није председница Скупштине ни једном рекла ВАША ПОСЛАНИЧКА ГРУПА ИМА ТОЛИКО И ТОЛИКО МИНУТА. Само је најавила руског председника.
А посланици.....? Сви ко један гледају и слушају волођу. Нема дремања, читања новина, телефонирања, играња пасијанса, јављања на реплику....ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ, ДА СВИ РАЗМИШЉАЈУ КО ЈЕДАН-КО МЕДВЕДЕВ?
ИМАМО СКУПШТИНУ, ПОСЛАНИКЕ, МИНИСТРЕ, ВЛАДУ. СВЕ ИМАМО....СРПСКА СЕ ТРУБА СА КОСОВА ЧУЈЕ......АЛИ, ОЧИТО ОВОМ НАРОДУ ФАЛИ ПРАВИ ВОЂА.

Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na Facebook Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na Google Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na My Yahoo! Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na Live Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na MySpace Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na Twitter Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na Digg Pošalji "ИЛИ РАД У СКУПШТИНИ ИЛИ СИБИР...." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. cy3a (avatar)
  2. EuReKa44 (avatar)
    Da,imamo to sve ... ,a svi oni gledaju na razlicite strane: neki na Istok,neki na Zapad,neko negde izmedju...a, sad je "razrokost"gledala u istom pravcu - u volodju,koji nije doneo obecanje,nego nesto opipljivo,od cega moze biti i koristi.Ovome namucenom narodu je dosta praznih prica,sad bi i da jede.Nije to ono sto bi trebalo da bude,ali mali narodi nemaju mnogo izbora. A kako ce se trositi - o tome ne bih....