2007 odlazi, odlazi...odlazi? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Veveričizmi

2007 odlazi, odlazi...odlazi?

Oceni ovaj blog
Vidim da mi je pilot-poruka obrisana, iako sam stvarno poslednja osoba na svetu koja bi spamovala (mmmda, skoro su me napali što govorim spemovati, a ne spamovati); tako da se iskreno nadam da ovo nije za brisanje; a pošto trenutno nemam blog na našem jeziku i ne znam da li ću kupiti domen samo za to...što da ne, simpatični su mi i ovi integrisani blog-sistemi na forumima. A drugo, ako Zvezdica može, mogu i ja!

Dakle, kakva je bila 2007? Tu i tamo, nije mi se mnogo svidela. Mislim da sam blizu toga da poželim da 2008. bude dosadna godina. Mnogo posla, mnogo stresa, mnogo prijateljica koje su 30 dana u mesecu bile u PMSu, mnogo nesporazuma, obmana, svađa.

Može da bude i gore. Pre šest meseci u ovo vreme sedela sam u prašini, na kartonu i jela čips, a Zvezdica, ja i kompanija pevali smo Umbrella ella ella ey ey, ne znajući da će nam isti biti potreban za nekih šesnajs' sati. Od tog trenutka definitivno pazim šta pevam i kad pevam. :shock: Sad sam u toploj sobi, pored mene je aroma-lampa sa uljem od pomorandže, a malo kasnije ću postaviti moju veštačku jelku i okititi je ukrasima koje sam kupila na božićnom vašaru u Beču prošle godine, uskoro pretprošle.

Vau. Pa ja sam na putu da pritisnem "Pošalji"! :shock: A sledeći put ću pisati o tome šta sam VOLELA u vezi sa 2007. godinom.

Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na Facebook Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na Google Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na My Yahoo! Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na Live Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na MySpace Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na Twitter Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na Digg Pošalji "2007 odlazi, odlazi...odlazi?" na del.icio.us

Ažurirano 26.12.2007. u 07:35, autor: Desecration Smile

Kategorije
Ijubožemesačuvaj

Komentari

  1. Zvezdica (avatar)
    Mmmm, da. Ako Zvezdica moze...
    Zvezdica moze da vristi u znatno visem registru od tebe, njanjanjanja!

    Jes, u 2007. su se zbile neke lose i neke dobre stvari (da se razumemo, ja RHCP koncert i dalje stavljam u dobre stvari). Retko kad pozelim nesto za Novaka (ne Djokovica), malo sam sujeverna, ko one babe, sta cete.