UZE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

aka973

UZE

Oceni ovaj blog
Ovo je prica o planinaru koji je hteo da se popne na najvisu planinu.U tu je pustolovinu krenuo posle dugih godina priprema.Ali,posto je svu slavu hteo za sebe,odlucio je da se penje sam.
Poceo se penjati.Vreme je prolaziloi postalo je kasno.Umesto da se ulogori,nastavio je da se penje sve dok se nije potpuno smracilo.
Gusta noc je obavila planinske vrhove.Oko njega je sve bilo crno....nebo i mesec su prekrili teski oblaci i nista se nije videlo.
I dok se tako penjao,tek nekoliko koraka od vrha,okliznuo se i poceo padati velikom brzinom.Mogao je da vidi samo crne tacke i osecati silu teze kako ga vuce dole.U tim trenucima uzasnog straha,pred ocima su mu se odigravali svi lepi i ruzni trenuci njegovog zivota.Telo mu je visilo u vazduhu....samo ga je uze drzalo.U tom trenutku je mogao samo da uzvikne `Boze,pomozi mi!`
Misleci o tome kako je blizu smrti,iznenada je osetio kako ga snazno povlaci uze kojim je vezan.Zaustavio se.
Iznenada se sa neba zacu dubok glas
>Sta zelis da ucinim?
>Spasi me,boze!
>Stvarno verujes da te ja mogu spasiti?
>Naravno da verujem!
>Onda preseci uze kojim si vezan!
Nastupio je trenutak tisine.Covek je odlucio da se svom snagom drzi uzeta.Spasilacka ekipa prica kako su ga iduceg dana planinari nasli mrtvog i smrznutog.Njegovo telo je visilo sa uzeta za koje se grcevito drzao.................SAMO 3 METRA OD ZEMLJE!!!!!

Pošalji "UZE" na Facebook Pošalji "UZE" na Google Pošalji "UZE" na My Yahoo! Pošalji "UZE" na Live Pošalji "UZE" na MySpace Pošalji "UZE" na Twitter Pošalji "UZE" na Digg Pošalji "UZE" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. lejla.al.dbuni (avatar)
  Veoma lepa prica..
  Kad covek nema vere,cak i ni u Onog koji predstavlja njen Stub,
  sopstveno stradanje je neminovno.
 2. aka973 (avatar)
  da...ali ko zna koliko zaista verujemo...koje su nam granice
 3. NidjeVeze®SpetljanaUZivot (avatar)
  nije vjerovao:(
 4. gagili48 (avatar)
  Vera je najvaznija...