Pre objavljivanja obavezno pročitajte Pravilnik Bloga. Sva pitanja, zahtevi, pritužbe, predlozi i naravno pohvale rešavaju se na posebnom blogu. Hvala Vam!
Koliko nas moze da se pogleda u ogledalo i prizna sebi da je los,neambiciozan,manje vredan od drugih....Mislim da je iskrenost prema sebi pocetak svega produktivnog u zivotu,... ili gresim???
Hm... Kad staneš ispred ogledala i suočiš se sa samim sobom, pa još prihvatiš i zavoliš ono što ti se ne dopada, to je početak samospoznaje. A kad kreneš da menjaš na sebi ono što ti se najmanje dopada, to je put ka zrelosti.
Ja sam narcis... ne mogu protiv sebe...
Ja znam sw0je mane i predn0sti... Trudim se da p0stanem b0lji ch0wek... DJM ma sigurn0 se zezash..imam drugaricu k0ja se tak0 sprda.. we0ma je k0munikatiwna i nije narcis dk ne p0chne da glumi..;-)
Jest' da se zezam, al' u svakoj sali ima pomalo istine... hehehe... Inace, slazem se sa tobom... svestan sam svojih mana, pa se zato i trudim da ih uklonim... I tako to... Zivot je lep...
[B]To za iskrenost prema sebi si u pravu! Ja kada želim da poradim na svojim negativnim osobinama govorim sebi da nemam vrline već samo mane. A onda ih obgrlim sa svih strana, postanu mi mnogo bliže, i lakše za menjanje. Oprobana varijanta, i veoma delotvorna![/B]
iskrenost da ali nikako sazaljenje...
Не постоје "мање вредни" и "више вредни" људи, то те неко слагао, али пре ће бити да си самог себе...