ah te zene... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

ah te zene...

ah te zene...

Oceni ovaj blog
mislim da ces prepoznati odgovor na temu
ne znam zasto zene cudi sto postoji neko drugaciji od njih!? zasto ocekuju da sve na ovom svetu bude podredjeno njima!? ok, slazem se, nezniji su pol i sve to... ali zasto devojka ne bi decku rekla "extra izgledas veceras" zasto devojka ne bi pozelela da se muskarac pored nje oseca drugacije i na taj nacin ga pridobije da prica o emocijama ili bilo cemu?
milion zasto a ni jedno zato!?
jedino me jos zanima zasto nas uopste pitaju za misljenje kada uvek urade kako one misle da treba!
pored toga sve je vise devojaka koje gledaju dubinu dzepa a ne glave, to je neka druga tema ali i ona doprinosi tome da decko nikad ne zna zasto je neka devojka sa njim. i sta, treba da se otvori i prica o emocijama a ona da kaze "i ja tebe, a gde me vodis veceras"??
ovo nekako dodje moj prvi blog... a vec sam "zaratio" sa neprijateljem jaceg od ssamog djavola
ma kakve god da ste bez vas se NE MOZE!

D.

Pošalji "ah te zene..." na Facebook Pošalji "ah te zene..." na Google Pošalji "ah te zene..." na My Yahoo! Pošalji "ah te zene..." na Live Pošalji "ah te zene..." na MySpace Pošalji "ah te zene..." na Twitter Pošalji "ah te zene..." na Digg Pošalji "ah te zene..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Sashoni (avatar)
    Eh zeljkovicu .. sedi 1 , KO SULUNDAR ! Je l citash ti neshto bre ? Sem sportskog zhurnala ? .. Nego .. i tako kazesh " sve je vishe devojaka koje gledaju dubinu dzepa a ne glave " .. vidi stvarno ..zeljkovicu prosvetitelju !
    Je li dechko a da ti sednesh sa minaqom u klupu mozhda neshto i nauchish a i njoj je bitna samo duzhina , dubinu nema , CHAK ni u dzepu ;)