Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minaqva samo takva , ali ..

Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?

Oceni ovaj blog
Uznem jucheR novine ( dnevne ) i vidim da SAM svrstan u 4 najdarovitija pisca na prostoru EX YU .. dobro nisam se zachudiJo , znam ja Tko sam , al ipak godi , medju 4 najbolja , malo li je ? Srdjan Valjarevic je takoodjeR jedan od .. eto da vi se falim , a vi u red za autograme , je bi ga , skromno ;)
minaquo imash prvenstvo prolaza ( u redu za autograme , mislim ) samo zato shto si putena , kontash ? ;)))))
A eve ti i slika da loma trljash ( lupash ) peteljku , hihihihhi ;)

Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na Facebook Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na Google Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na My Yahoo! Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na Live Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na MySpace Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na Twitter Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na Digg Pošalji "Opa , medju 4 najdarovitija , malo li je ?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Strela (avatar)
  [QUOTE]Uznem jucheR novine ( dnevne ) i vidim da SAM svrstan u 4 najdarovitija pisca na prostoru EX YU .. [/QUOTE]

  Није ваљда да верујеш новинама! :shock:
 2. Minaqua (avatar)
  Strela CARE/CARICE
 3. Sashoni (avatar)
  Strela , svaka chast , duhovito ;) ALI STVARNO !
  a pazi ovu napatjenu minaqu kako se samo obradovala ;))))) alo devojTJice , pa pazi .. DA BI OK PISALA MORASH DA CHITASH ali mnogo bash , ne bazar , gloriju svet i to shto chitash , nego literaturu , a tebi drazhe da chitash literaKuru ;) e minaqo napravi transfer .. je bi ga sad , kako tebi pojasniti shta to znachi .. " transfer " .. ma pitaj vuKAjliju ;)