ZA NOVE CLANOVE - OBAVEZNO PROCITAJTE PRE POSTOVANJA PORUKA!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 42348

Poznat
Poruka
7.267
Пре него што поставите нову тему, употребите команду "претражи овај подфорум", у преводу, користите претраживач да се не бисмо стално понављали. Или можете послати ПП неком модератору са питањем да ли постоји слична тема.

Edit: Za Male oglase postoji poseban podforum u okviru "Sveta životinja" tako da oglase postavljate tamo.
 
Poslednja izmena od moderatora:
1. сваки нови члан мора да сачека да му се одобри првa 3 поста од стране модератора и нека исти буде стрпљив док се то не деси, нема потребе куцати после тога још неколико истих. Постови нису видљиви корисницима пре него што их модератор одобри. Сваки пост се одобрава појединачно од стране модератора. Модератори нису присутни свих 24 часа на форуму па вас молимо да имате разумевања ако ваш пост буде чекао на одобрење, али обично то не траје дуго.

2. Ако откуцате пост, имате право да је измените само у наредних 30 минута од постављања поста, после тога је потребно да се обратите модератору са захтевом да обрише вашу поруку а не би било наодмет да на исту дате објашњење зашто желите да је бришете.

3. Ако имате било какву сугестију, примедбу или слично ... знате и сами, постоји тема "Ваши предлози, сугестије, примедбе ...". Ако имате идеју како да овај подфорум буде лепши и пријатнији, слободно је изразите, модератори на овом подфоруму су спремни за сарадњу.

Надам се да ћемо се и даље лепо дружити, да ће овај подфорум и даље бити један од најбољих и да ће и даље остати пријатна атмосфера.

Хвала вам на разумевању!
Мили
 
Poslednja izmena od moderatora:
U poslednje vreme se ukazala potreba da se novim korisnicima pojasni kako se pišu poruke na forumu. Dakle, poruke na forumu se pišu tako što se prvo klikne na polje "Odgovori na temu" u donjem levom uglu ili, ukoliko želite da citirate nečiju poruku, kliknite na polje sa desne strane ispod poruke koju citirate, na kom piše "Odgovorite sa citatom" a ne tako što se klikne na trouglić sa uzvičnikom koji inanče služi za prijavljivanje neprikladnih poruka. Kada novi korisnik napiše prve tri poruke, one su vidljive moderatorima dotičnog foruma i odobriće ih prvom prilikom. Ako napišete više poruka identične sadržine, to neće uticati na brzinu odobravanja, ona zavisi isključivo od trenutne dostupnosti moderatora. Hvala.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top