|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#1 |
|
Elita
Učlanjen: 29.08.2003.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
poshto smo 'dobili' ovaj novi forum, bio bi red eto i da imamo i ovu temo, ne bi li zika izgledala bolje i lepshe od prethodne (vishe zakljuchanih, nego otkljuchanih tema) ... staru temu zakljuchah, jer tamo ima gomila nepotrebnih stvari, ovde cje biti preglednije ... (;
dakle ... ova tema sluzi za: 1. sva pitanja u vezi sa forumom 2. sva pitanja u vezi sa zakljucavanjem/brisanjem tema/postova 3. sve komentare o moderatorima i sl. dakle shta god vas zanima i shta god imate da kazete ... Pravila ovde napisana moraju da poshtuju i moderatori podjednako kao i chlanovi dalje ... od sad, p na dalje: ~ svaka tema koja je ranije postojala cje se zakljucavati, a moderator ima obavezu da staru vrati na pochetak i tu prekopira sve postove ... ~ teme tipa: # rechi nekih pesama, ko peva neku pesmu, odakle je neka pesma, chija je obrada i sl. znaci za sva pitanja u vezi sa Pesmama = Nazivi izvodjacha, nazivi pesama i rechi pesama # u vezi sa mp3 download-om = mp3 download # razmene, otkupa, prodaje i sl. cd-ova(a) (mada to verovatno ne bi trebalo ni da postoji RoLL) = Razmena, otkup, prodaja CDova => mada mislim da ni ta tema nije preneta ROLL videcju ... # koncerata, svirki i sl. deshavanja = Koncerti cje biti brisane! moderator necje imati obavezu da shalje PP sa objashnjenjem... a postovi cje naravno biti prebacivani na odredjene teme (koje su gore navedene) ... ~ svaki post koji u sebi nosi neku uvredu - bicje obrisan ~ svaka rasprava koja se zasniva na pljuvanju bicje takodje brisana a modovi opet necje objashnjavati svoj postupak u PP-u, jer ste upozoreni ... ~ sve poruke sa psovkama cje biti brisane ... tj mozete da cenzurishete ili da krstarici dopustite, ali u suprotnom mi brisemo post ... ovih pravila se moraju svi pridrzavati ... u suprotnom, znate ... ali se nadamo da necje biti suprotnog ((; pravila za moderatore -> ~ svaka vec postojecja tema se zakljuchava, a na pochetak vracja stara sa prebacivanjem novih postova => to vishe nije neophodno, jer postoji nova opcija 'spojiti teme' s tim shto se prvo pishe tema na koju se spaja, a potom tema koja se spaja (8 volim ovu novu opciju ((8 (: ~ Komentar zashto je zakljuchana tema mora obavezno potojati pre nego shto se lupi kljuc! ~ Teme tipa 4 gore navedenih tema se brisu, (jer ce u suprotnom forum biti pun samo zakljuchanih tema, bez razloga) a na temu namenjenu za taj post se prebacuju postovi, kao i svi odgovori kako bi taj ko je otvorio temu teme mogao da vidi shta su mu rekli ... (pih kako sam ga objasnila ;p) ~ Moderator je obavezan da poshalje PP sa objashnjenjem svog postupka samo u slucaju kada je obrisao neshto, a da ovde nije napisan razlog! I svakako, Svim Novim Chlanovima zelimo dobrodoshlicu i da malo pogledaju po forumu pre nego shto pocnu da otvaraju teme ... (; eto ... to bi bilo otprilike to ... ~ ako imate nekih pitanja, pitajte uvek ovde, ne otvarajte nove teme Pozdrav! . . . i mortishaaa
[FONT=Comic Sans MS]"On koga zatvaram svojim imenom, plache u tamnici. Trudim se sveudilj da podignem zid oko njega, i shto vishe bedem raste u nebo, iz dana u dan gubim u senci njegovoj svoje pravo bicje iz ochiju. ponosim se mocjnom zidinom, ioblepljujem je prahom i peskom, da ne bi ostala ni najmanja pukotina na njoj. U svoj toj brizljivosti oko imena gubim iz ochiju svoje pravo bicje."[/FONT] Poslednji put ažurirao/la mortishaaa : 24.02.2007. u 15:07 Razlog: ili ipak nije :p |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 17.03.2006.
Reputaciona moć: 4 ![]() |
Ko su uopšte moderatori na ovom forumu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Domaćin
Učlanjen: 04.04.2006.
Reputaciona moć: 9 ![]() ![]() |
pise ti skroz dole u desnom uglu...sta je ovo obrisali su sve postove....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Učlanjen: 05.11.2003.
Pol: muški
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Postovi su obrisani jer su bili chat, a modovio su Mortishaaa i . . .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Domaćin
a sto je mortishaaa mod kad uopste vise nepostuje na muzici? prakticno si samo ti mod!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Primećen član
Učlanjen: 27.12.2006.
Jer ti uplacuju socijalno?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
no.morality.no.soul
Legenda
Učlanjen: 31.01.2006.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne koliko ja znam
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Aristos
Elita
Učlanjen: 17.06.2006.
Reputaciona moć: 12 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Primećen član
Učlanjen: 27.12.2006.
A sta ces raditi kad te stignu godine, a tebi nisu uplacivali socijalno?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Elita
Učlanjen: 11.02.2006.
Ocu ja da budem mud, mislim mod
Dacu swima da chatuju do mile wolje ako me izaberete ! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
no.morality.no.soul
Legenda
Učlanjen: 31.01.2006.
Reputaciona moć: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewe stari druze ja cu te podrzati...e trebalo bi biti anketa koj hoce da bude..pa da ga mi izglasamo...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Elita
majkemi
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Domaćin
ocui ja da budem mod na muzici
....nece vam dati da budete modovi ..kad su vec izabrani...a i mislim da se to bira tako stovidis koji je forumas najaktivniji na tom forumu, pa ti onda uvazeni gospon admin salje pp... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
A sta fali sadasnjim modovima kao smem da pitam?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 29.08.2004.
Lokacija: Istočno od S... e... n... k... r... u... p... a... |qshnashljivu|... i taaako...
Ništa sinko, samo ti tako nastavi... (; ...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Domaćin
@mata
ne fali nista s tobom, al bi mogli mortishu da zamene posto ona dzabalebari ovde skoro i neide
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Elita
Citat:
Ali nish od toga |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Imam ja jedno pitanje.
![]() Zašto je tema "Starke" u ovom podforumu? Možda sam ja luda i nepovezana, ali eto... Baš me zanima.... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Elita
p nema veze sa muzikom, to je istina (:
ali svojevremeno je jedna devojka na ovom podforumu otvorila temu martinke (tada modovi pogotovo nista nisu radili...), p sam ja otvorila temu o starkama (: a imaju veze sa muzikom u smislu stila koji se vezuje za odredjenu muziku ;p tako da su se te teme jos uvek zadrzale (8 a pravo da ti kazem nikada mi nije palo na pamet da ne pripadaju ovde ;p
[FONT=Comic Sans MS]"On koga zatvaram svojim imenom, plache u tamnici. Trudim se sveudilj da podignem zid oko njega, i shto vishe bedem raste u nebo, iz dana u dan gubim u senci njegovoj svoje pravo bicje iz ochiju. ponosim se mocjnom zidinom, ioblepljujem je prahom i peskom, da ne bi ostala ni najmanja pukotina na njoj. U svoj toj brizljivosti oko imena gubim iz ochiju svoje pravo bicje."[/FONT] |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Elita
Citat:
![]() ne dzabalebarim ;p nego nisam bila u mogucnosti da dolazim ;p ali trudicu se da ubuduce to ispravim (8
[FONT=Comic Sans MS]"On koga zatvaram svojim imenom, plache u tamnici. Trudim se sveudilj da podignem zid oko njega, i shto vishe bedem raste u nebo, iz dana u dan gubim u senci njegovoj svoje pravo bicje iz ochiju. ponosim se mocjnom zidinom, ioblepljujem je prahom i peskom, da ne bi ostala ni najmanja pukotina na njoj. U svoj toj brizljivosti oko imena gubim iz ochiju svoje pravo bicje."[/FONT] |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 30.12.2006.
Aha... OK... Ma, nemam ja ništa protiv - naravno
:wink:Samo pitam....
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 26.01.2007.
sto nema 10 foruma o nirvani
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
A zasto bi bilo?
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
nabijamo komplekse
Primećen član
Učlanjen: 16.11.2006.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Elita
hehe ;p predlozi to adminu ;p
salim se (; Citat:
@ skate_bitch - (; m nisam ni mislila drugacije (;
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Sva pitanja u vezi Traviana | misha topola | Multiplayer | 118 | 14.11.2009. 00:50 |
| Pitanje u vezi muzike :P | PecarosNS | Razno | 1 | 03.10.2007. 01:55 |
| Pitanje u vezi muzike :P | PecarosNS | Muzika | 0 | 21.09.2007. 22:43 |