|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#101 | |
|
Guest
|
Citat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Učlanjen: 18.04.2004.
Pol: muški
Reputaciona moć: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čuo sam tako. A i ne možeš naći sa većom kilometražom, skoro nigde. Možda takvih i nema.
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Guest
|
Evo vam jos nesto da parite oci, ja odoh da spavam...
Ovo ja planiram jednog dana da vozam, moze i sa dodatnom opremom !![]() Ne znam, ali za mene je kockica najlepsi auto u kategoriji ispog 100000 bilo cega. |
|
|
|
#104 | |
|
Guest
|
Citat:
|
|
|
|
|
#105 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Reputaciona moć: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ups, šta ovo bi? :shock: :shock: :shock: |
|
|
|
|
|
#106 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Ovde pominju sličnost sa jednim italijanskim autom. Pitam se kojim?
Al' će da pokida konkurenciju, k'o svinja masnu krpu!
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Na američkom tržištu, Acura je dala (opet) domaći zadatak mladim tunerima da probaju da prepišu makar delić.... Ovoga!
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Ono beše RSX, a ovo NSX.
![]() Žao mi je samo što su u Hondi popustili pod tržištem i počeli da prave i dizele...
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Kralj Dakara i ostalih drumova...
Legenda.... ![]() Mislim da nema onog ko ga ne bi poželeo kao jednog od svojih u garaži. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
![]() ![]() ![]() Šta rade ovi japanci?!?!!!! |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Pod peglom sve legne na svoje mesto!
Elita
Učlanjen: 14.02.2004.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa dobro jomini, imaš li oči? Vidiš li tu ružnu kiflu od nazovi spojlera napred, vidiš li da to japansko čudo zaustavljaju najbolje na svetu (italijanske ) kočnice Brembo, vidiš li tu bezličnu liniju karoserije...? I priču o Japancima moraću da završim nemilim događajem. Nedavno je na Ušću tragično izgubio život moj mladi prijatelj Igor Savić- Gonza. Jugo je zamenio Hondom i počeo da se takmiči u klasi Super sport( bivša hobi). Na Hondi je po svim pokazateljima puklo zadnje rame, zabolo se u zemljui podiglo zadnji deo automobila koji se zaneo i izleteo sa staze. Drvce oko koga se obavio, isekao bi kao šibicu i Jugo. Nažalost, konstrukcija školjke i lim kao PAPIR na Hondi (uz sigurnosni kavez) odneli su mu život. Nedavno je na Voždovcu u direktnom sudaru sa ( zamisli Suzukijem) život u Hondi takođe izgubio mlad čovek. To stalno kalkulisanje sa odnosom težine ( na račun bezbednosti) i snage u korist nekih performansi je nešto od čega mi se povraća kod Japanaca. Uživaj i dalje u "žućama"...Kao inženjer koji se razume u materiju završavam sve razgovore na temu Japanci. I mnogo mi je drago što su daleko... :wink:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Stvarno mi je žao zbog Gonze.
Što se tiče kočnica, neka ih. Ako su najbolje, bar ovi znaju da izaberu... Kao kad bih rekao - vidi Ferari ima Bridgestone gume! I spojler nije uopšte ružan... |
|
|
|
|
|
#113 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Nisam ubacio Daihatsu, najstarijeg japanskog proizvođača automobila...
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
I Isuzu, pravi truck.
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Hayabusa
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Hondaaaaa
Fireblade
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 16.01.2005.
Pol: Muško
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() |
jel znas da, za sve ovo sto si pokazao, postoje daleko bolje evro/americke alternative, koje su jeftinije, lepse i pune te famozne duse...? :wink:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Možda... Stvar ukusa. Možda za neke, poneke... Ponekog!
![]() Čekajte dok dođe neko moj... |
|
|
|
|
|
#119 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
R1
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Guest
|
O ukusima se ne raspravlja, ali performanse...
Vidim ti R1, pa toyota supra (mada je preskup, opet se setim polovnog ferrarija za te pare ne mogu da odolim! I dalje kazem da sam protiv istocnjaka tipa daewoo i sl. pa cak i nissan ali bar ovima ovde navedenim i pokazanim zista moze malo sta da se zameri! |
|
|
|
#121 | |
|
Pod peglom sve legne na svoje mesto!
Elita
Učlanjen: 14.02.2004.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#122 | ||
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
#123 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Viđu ljepote!
![]() Skladnost, praktičnost, kvalitet, pouzdanost, snaga, itd. :shock: |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 16.01.2005.
Pol: Muško
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() |
sta si ono rekao za Isuzu, da je pravi truck....hehehhehehe, nije, ovo je pravi truck....Internacional CXT
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
shvata dr. Dulitla
Starosedelac
Kamiončina, ništa više. I gadan. Al' može zasigurno da povuče...
![]() Još da ubaciš Hummera i da ga porediš sa nečim, hmm? Daj neke u klasi? |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Japanci izmislili vodu u prahu!!! | TUTU | Svaštara | 15 | 03.07.2008. 10:25 |
| benzinska el.pumpa japanci | bobanbmwbg | Vozila | 0 | 20.01.2008. 10:25 |
| Ludi japanci | Ascaso | Humor | 8 | 03.11.2007. 18:56 |