|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#1 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 22.04.2007.
Pol: muški
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Da li moze da se javi upala pluca bez kasljanja i bez bolova u grudima, ili uvek mora da prethodi spontano kasljanje i bol u grudima? Ako se nakon pet, sest dubokih udisaja jednom javi sviranje iz donjeg dela pluca jel to ima neke veze sa pocetkom upale pluca ili bronhitisa a nema znaci kasljanja i izbacivanje kasljanjem onih ispljuvaka?
|
|
|
#2 | |
|
- Missing you...
Buduća legenda
Učlanjen: 11.09.2006.
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#3 |
|
Zainteresovan član
A pneumoniji jer uvek mora da prethodi kasalj, ili bolu u grudima?
|
|
|
#4 | |
|
- Missing you...
Buduća legenda
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#5 | |
|
je gospodja ministarka :p
Legenda
Učlanjen: 05.08.2008.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
ovo je retko ali moguce najbolje se javi lekaru
|
|
|
|
#6 |
|
Zainteresovan član
A jel uvek mora tesko disanje da bude simptom vezan za upalu pluca? A jel moze sa temperaturom 37.7 ili manje da bude prethodnica upale pluca, ili uvek mora preko 38?
|
|
|
#7 | |
|
- Missing you...
Buduća legenda
Citat:
Ako ova pitanja postavljaš da bi pokušao sebi ili drugima da daš dijagnozu, savetujem da to ne radiš!
If you work.. :) Poslednji put ažurirao/la Ben_Adam : 06.11.2009. u 15:32 Razlog: typo |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
trazim svetlo na kraju tunela....
Početnik
Učlanjen: 12.08.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() |
Ja sam imala dve upale pluca u jednoj godini, oba puta se lecila po mesec dana.
Jednom sa bolom u grudima, drugi put bez bola samo kasalj. A temperatura mi nijednom nije presla 37.5. Sta da ti kazem...
|
|
|
#9 | |
|
Zainteresovan član
Citat:
Pa ako je to tako da moze bez ikakvih zajebncija na pocetku kako covek onda da primeti da ima upalu da bi se uopste i obratio lekaru ?
|
|
|
|
#10 | |
|
Legenda
Reputaciona moć: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
al sam imala situaciju da sam bez razloga imala temp oko 37 sa nesto pa su doktori gledali da nemam upalu pluca, sto je meni bilo cudno jer nisam imala nijedan drugi simptom, al su mi rekli tada da uopste ne mora da budu svi simpromi prisutni moze samo da kasljes i da te bole grudi da temp josuvek nemas da imas samo temp bez nekog kasljanja kod bolesti nikad nema nekog striktnog pravila ako se stvarno plasis idi kod opste prakse nek te poslusa pluca i cuce i videce, recice ti bolje nego mi da nagadjamo ovde mozda ti nije nije nista, idi utvrdi da se ne sekiras
|
|
|
|
#11 | |
|
- Missing you...
Buduća legenda
Citat:
Ne vidim poentu ovog šbb-kbb igranja...
|
|
|
|
#12 | |
|
Legenda
Citat:
ako mislis da imas neke simptome idi kod dr aj imas jos vremena rade do 7 stici ces, nemoj da sedis i da se sekiras bezveze mozda ti nije nista
|
|
|
|
#13 |
|
rekla -dosta....
Buduća legenda
Učlanjen: 27.04.2006.
Reputaciona moć: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...a da se javiš lekaru-pulmologu- je l si razmišljao o tome??!
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Simptomi | збуњен | Ljubav i seks (18+) | 56 | 16.07.2009. 18:26 |
| Kako se dobija priciji grip i koji su simptomi? | VictorySun | Zdravlje | 48 | 11.03.2006. 08:38 |
| dali ste ljubomorne i koji su prvi simptomi da vas muz vara | miaa | Dom i porodica | 11 | 06.07.2005. 00:31 |
| Simptomi bruha DA ili NE | Miki Maus | Zdravlje | 1 | 16.06.2004. 19:15 |
| simptomi | neiskusna | Zdravlje | 8 | 08.01.2004. 01:29 |