Viktor Troicki - Strana 5 - Forum Krstarice
Idi nazad   Forum Krstarice > Sport > Tenis

Pogledaj rezultate ankete: Do kog mjesta Viktor najvise moze doci?
top 30 5 25,00%
top 20 8 40,00%
top 10 7 35,00%
Glasova: 20. Ne možete glasati na ovu anketu

Odgovorite

Alati za teme
stari 09.04.2009., 19:14   #101
polarnimeda
Elita

polarnimeda (avatar)

Učlanjen: 26.02.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 24
polarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnik
Podrazumevano Re: Viktor Troicki

troicki je solidan na svakom polju, udarci umeju da mu budu jaki i precizni, a ako se nesto valja izdvojiti- to je servis.. videcemo.. ja navijam!
stari 09.04.2009., 21:01   #102
BANES
Viktore pokazi im zube SINKO!
Zainteresovan član

BANES (avatar)

Učlanjen: 10.05.2008.
Reputaciona moć: 3
BANES ima ugledBANES ima ugled

Zamolio bih administratora ili moderatora da izbrisu ovu anketu!!! Veliko hvala.
BANES nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 18.04.2009., 01:47   #103
BANES
Zainteresovan član

BANES (avatar)

Sutra jak duel dubla:

Djokovic/Troicki VS Zimonjic/Nestor ko u ovom mecu dobije sigurno i osvaja Monte Karlo.

Tajna uspeha ovoga dubla Djokovic i Troicki lezi u tome da je Djokovic dobar takticar,a Viktor udara jake servise bas gledam danas na livescoru Viktor je odservirao sve asove za nas tim, i veoma lako su osvajali gemove kada je na servisu bio Troicki,a djokovic izvodi razne manevre na mrezi.Ma super sve samo tako neka nastave,ali kao sto kazu nije prioritet dubl u nastavku karijere vec mnogo tezi singl.
Ako ne daj boze sutra Djokovic izgubi od Vavrinke onda je red da dobije ovaj mec u dublu sa Vikom .Ali treba to gledati na drugaciji pogled Zimonjic i Nestor igrace cele sezone samo dubl,a Vik i Djokovic mozda jos nekoliko meceva dubla u ovoj sezoni.Tako da bi bolje bilo da pobede Vik i Djokovic ako nista zbog osvajanja nagrade i popravljanja na rang listi dubl igraca sveta.
Da li neko zna dali ce biti prenosa ovoga meca,ako zna neka odgovori?Nadam se da je RTS toliko tolerantan da otkupi prave prenosa ovoga meca,ipak su cetiri srbina na terenu!
Pozz svima!!!
stari 18.04.2009., 11:52   #104
Srlesrle
Dva posla,dve plate a jedna zena,pa ima li to smisla :-)
Domaćin

Srlesrle (avatar)

Učlanjen: 18.01.2007.
Reputaciona moć: 17
Srlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastima

Bilo bi bolje da pobede Zimonjic i Nestor,njima to mnogo vise znaci...Mada,evo prvog meca gde cu uzivati,ako ga bude bilo na TVu
Srlesrle nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 18.04.2009., 16:05   #105
BANES
Zainteresovan član

BANES (avatar)

Anketa vam je opasno glupa,admine,admine......

Ova treca opcija je napisala osoba koja je najveci dusmanin Troickom cuj ako se niko ne prijavi...Nemojte podcenjivati VIKA.Nije uredu sa vase strane toliko!!!
stari 18.04.2009., 17:01   #106
JaNkOvIc FaN
Domaćin

JaNkOvIc FaN (avatar)

Učlanjen: 10.03.2008.
Reputaciona moć: 29
JaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guru

E kad momak uradi nesto onda cemo ga ceniti vise..... uredu je nas je, navijamo za njega, ali on nije nista uradio, eto ono finale Vasingtona je nesto.
JaNkOvIc FaN nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 18.04.2009., 22:28   #107
BANES
Zainteresovan član

BANES (avatar)

Ma razumem sve to,ali neka se izbrise ova anketa posto ce neko misliti da sam je ja(kao veliki obozavatelj srpskog tenisa,a Vika posebno obozavam)napravio.

Anketa neka glasi ovako:

Do koga mesta Viktor moze najdalje doci?

top 30
top 20
top 10

hvala unapred!
stari 18.04.2009., 22:50   #108
BANES
Zainteresovan član

BANES (avatar)

Ova tema je dozivela devet vezanih mozdanih ali nije se dala da se obrise ili zakljuca odnosno nisam joj dao da propadne prosto ne znam kako mi je uspelo da vam odvratim paznju,ali sam se zaista trudio.....
Ona prva anketa je ucinila svoje.... a ja sam davao samo bezveze odgovore kao npr. tebi Srlesrle zasto lock i tako to..... Ali sada se ova anketa razvila kao FACEBOOK (odoh ga ja predaleko).

Nemojte ni slucajno da vam je palo na um da ne napisete nesto na ovoj temi ka sto ste cinili i ovih meseci.Sta cu morao sam da priznam ae uzdravlje .

PS. 26 aprila mi je rodjendan pozvani ste svi!!!!

Poslednji put ažurirao/la BANES : 18.04.2009. u 22:52
stari 19.04.2009., 03:57   #109
Srlesrle
Dva posla,dve plate a jedna zena,pa ima li to smisla :-)
Domaćin

Srlesrle (avatar)

Učlanjen: 18.01.2007.
Reputaciona moć: 17
Srlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastimaSrlesrle ima počasti nad počastima

Samo reci gde i eto nas...Ili nas pozovi preko fejsa
Srlesrle nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 19.04.2009., 10:31   #110
JaNkOvIc FaN
Domaćin

JaNkOvIc FaN (avatar)

JaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guruJaNkOvIc FaN je guru

Ja sam 26 uz tv i Jelu
JaNkOvIc FaN nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 19.04.2009., 13:44   #111
BANES
Zainteresovan član

BANES (avatar)

A sta znam,daleko je to mesto od Srbije tako da . Dovoljno ce biti samo to da mi cestitate preko foruma i bicu zadovoljan!!!
stari 19.04.2009., 14:00   #112
polarnimeda
Elita

polarnimeda (avatar)

polarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnikpolarnimeda je guru pripravnik

Citat:
Original postavio BANES Pogledaj poruku
A sta znam,daleko je to mesto od Srbije tako da . Dovoljno ce biti samo to da mi cestitate preko foruma i bicu zadovoljan!!!
ali da li ce nama biti dovoljno? mi bi da pijani brljamo tortu...
stari 08.05.2009., 16:12   #113
Truman
Elita

Truman (avatar)

Učlanjen: 01.01.2004.
Reputaciona moć: 27
Truman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnik

Ajmo Viktore, da pobedis Novaka!
stari 08.05.2009., 16:20   #114
Boris 1
С вјером у Бога
Moderator

Boris 1 (avatar)

Učlanjen: 22.02.2008.
Reputaciona moć: 1514
Boris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstorBoris 1 je velemajstor

Citat:
Original postavio Truman Pogledaj poruku
Ajmo Viktore, da pobedis Novaka!
Koji god da pobjedi bice mi drago.
MOJ NAROD MOJ PONOS!!!
stari 08.05.2009., 18:36   #115
Uros_92
Buduća legenda

Uros_92 (avatar)

Učlanjen: 02.03.2009.
Reputaciona moć: 234
Uros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstorUros_92 je majstor

Ajde Viktore veceras pobeda....
Uros_92 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 08.05.2009., 18:39   #116
PlavaPrinceza
jesen je ...
Aktivan član

PlavaPrinceza (avatar)

Učlanjen: 08.02.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 6
PlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećavaPlavaPrinceza obećava

Večeras navijam za njega
PlavaPrinceza nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 08.05.2009., 20:25   #117
polarnimeda
Elita

polarnimeda (avatar)

ja cu blago biti uz novaka... verujem da bi imao vise sansi da uzme turnir od troickog, a bas bih voleo da to bar ove godine bude nas igrac... a i lepo je kada je ime osvajaca neko malo vece (i to ko je osvajao turnir govori o njemu)... al necu bas moci da navijam...
stari 27.05.2009., 00:52   #118
Blajbinger
Covece, seti se da si prah!
Legenda

Blajbinger (avatar)

Učlanjen: 23.04.2009.
Tekstova u blogu: 47
Reputaciona moć: 146
Blajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstor

Citat:
Sta mislite o ovom teniseru,dakle vase opste misljenje o njemu???Komentarisi te!!!!
Vrlo dobar igrac.

Odmah iza Noleta.

Jos nije dostigao vrhunac.

Bice medju prvih 20 igraca sveta.
Blajbinger je trenutno na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 27.05.2009., 11:34   #119
Truman
Elita

Truman (avatar)

Truman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnikTruman je guru pripravnik

nažalost neće...
stari 25.06.2009., 23:03   #120
Truman
Elita

Truman (avatar)

Čestitam Viktoru na pobedi, al ima da pukne ko zvečka od Mareja...
stari 12.08.2009., 23:18   #121
Ricarica
Obećava

Učlanjen: 01.08.2009.
Reputaciona moć: 2
Ricarica se trudi

glasala sam za top 20, ako ovako nastavi neće daleko dogurati... u meču sa nadalom su ga uništile greške... šteta

vest o porazu
Ricarica nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 14.08.2009., 13:26   #122
Blajbinger
Covece, seti se da si prah!
Legenda

Blajbinger (avatar)

Učlanjen: 23.04.2009.
Tekstova u blogu: 47
Reputaciona moć: 146
Blajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstorBlajbinger je mladji majstor

Troicki je VRLO DOBAR igrac!

Na nesrecu, psiholoski je labilan.

Ni sam nije svestan koliko vredi.

A vredi toliko da bude stalno medju 20 najboljih igraca sveta i da moze da pobedi bilo koga vrhunskog igraca.

Njegov problem je u glavi.
stari 01.09.2009., 22:10   #123
justyce4ever
želi da bude samo Hladan
Zainteresovan član

justyce4ever (avatar)

Učlanjen: 15.06.2008.
justyce4ever se trudi

Citat:

Viktor Troicki upešno je započeo učešće na US Openu. U prvom kolu poslednjeg Gren-slema sezone drugi srpski "reket" je savladao 78. igrača sveta, Australijanca Petera Luščaka sa 3:0, po setovima 6:3, 6:3, 1:6, 2:6, 6:1.

Nakon izjednačenog starta meča, Troicki prvi stiže do brejka. Utrećem gemu oduzeo je servis Luščaku i poveo sa 2:1. Međutim, Australijanacje odmah uzvratio istom merom i izjednačio na 2:2. Teniseri su bili sigurni na svom servisu do sedmog gema kada je Viktor ponovo napravio brejk za prednost od 4:3. Luščak je ponovo ugrozio servis srpskog tenisera, stigao je do novih prilika za brejk ali se Troicki izvukao i uz dosta muke stigao na korak od osvajanja prvog seta (5:3). Luščak, iznerviran zbog propuštenih prilika, gubi naredni servis gem i 30. nosilac u Njujorku stiže do vođstva od 1:0 u setovima.

U drugoj deonici Troicki je igrao gotovo bez greške. U četvrtom gemu oduzeo je servis Luščaku za vođstvo od 3:1. Prednost je bez većih problema sačuvao i drugi set rutinski priveo kraju (6:3).

Nakon vođstva od 2:0 u setovima došlo je do evidentnog opuštanja srpskog tenisera, dok je sa druge strane, Luščak zaigrao mnogo agresivnije. Australijanac rodom iz Poljske je relativno lako stigao do prednosti od 5:0, nakon čega nije imao težak zadatak da treći set reši u svoju korist (6:1) i smanji zaostatak na 1:2.

Luščak je nastavio sa odličnom igrom i u četvrtom setu. Već na startu je napravio brejk, a zatim uz osvojen gem na svoj servis stigao do prednosti od 2:0. Troicki se konačno "probudio", uspeo je da veže dva gema i izjednači na 2:2. Međutim, boljitak i igri 31. tenisera na svetu bio je kratkog daha. Australijski teniser je dobio naredna četri gema i izborio peti set.

Odlučujući set bolje je "otvorio" Troicki. Lako je osvojio uvodni gem, nakon čega je oduzeo servis protivniku za sigurnih 2:0. Pri rezultatu 4:1, srpski teniser je ponovo napravio brejk i definitinvo rešio pitanje pobednika.

Viktorov naredni protivnik je Francuz Žilijen Beneto.
IZVOR

Čestitke Troickiju, mada onakve oscilacije ne bi smeo da priušti sebi.
justyce4ever nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.11.2009., 18:13   #124
Moderna Pevacica
peva naravno.
Buduća legenda

Učlanjen: 27.01.2009.
Reputaciona moć: 76
Moderna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III redaModerna Pevacica je guru III reda

Citat:
Sta mislite o ovom teniseru,dakle vase opste misljenje o njemu???Komentarisi te!!!!
Super je igrac. Jako je simpaticna i pristojan. Udarci su mu dobri. Roditelji su mu fini. Je l' on Slovak?
stari 03.11.2009., 19:25   #125
JaNkOvIc FaN
Domaćin

JaNkOvIc FaN (avatar)

Vazno da su mu roditelji fini.......

Odgovorite

Pošalji link

Oznake
viktore samo napred!!

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Sport > Tenis

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Viktor Peljevin falanster Književnost 45 09.02.2009. 19:35
VIKTOR SAVIC MvS Film i video 37 14.08.2008. 20:23
Viktor Moja Vanjor Ostali sportovi 1 01.03.2007. 11:37

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2010. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.