|
|
#51 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 17.08.2005.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Meni je najstrasniji serijal Star Wars,
oni laseri, sve kockasto,onda oni dlakavi debili... Vata me jeza od same pomisli na to njesra.
|
|
|
#52 | |
|
Ističe se
Učlanjen: 19.07.2005.
Citat:
Star Wars njesra? :? Nije brate... Pitanje: Da li si ti uopste odgledao sve delove? |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 05.10.2005.
Pol: muški
Reputaciona moć: 6 ![]() |
Saw I!
Pomalo zamrsen film ali po meni veoma zanimljiv i uzbudljiv! |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Guest
|
Citat:
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 17.08.2005.
Citat:
kad u nekom dela sa H. Fordom igra sta god ga pitaju on zavija sto u meni budi potrebu za ubijanjem mutavog vukija
|
|
|
|
#56 | |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 06.04.2005.
Reputaciona moć: 13 ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Ističe se
Učlanjen: 19.07.2005.
Da li je neko gledao film "TO" sa klovnom, stariji film...
Ko se seca? |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Primećen član
Učlanjen: 22.07.2005.
Pa moram da se slozim sa fatherom.... Zaista nema filma koji je ostavio bolji utisak na mene od Dog Soldiers! Film pocinje laganica i samo BUM vukodlaci na sve strane...Jedva cekam a odgledam The Descent od istog rezisera samo 100 puta gori od DogSoldiers!
I Saw je fenomenalan film ali ipak mislim da zanrovski spada u neke psiho trilere a ne u horore!
|
|
|
#60 |
|
I’ll be back!
Zaslužan član
Učlanjen: 09.03.2005.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STANAR film Romana Polanskog
|
|
|
|
|
|
#61 |
|
Guest
|
zbog filma "TO" imam traume iz detinjstwa
i narawno zbog Hichkokowih "PTICE" brrrr i sada se stresem pri ppomisli na te filmowe...pogotowo josh ako ih gledate u kasnim nocnim ili ranim jutarnjim chasowima( 2-5).... |
|
|
|
#62 |
|
I’ll be back!
Zaslužan član
Učlanjen: 09.03.2005.
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BAL VAMPIRA film Romana Polanskog, kad sam bila mala bio mi je horor,
a sada mi je više komedija. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 07.07.2005.
Isijavanje-najjači horor,rađen po romanu Stivena Kinga,obavezno potražite i pogledajte,a i glumac je extra..........
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 03.10.2005.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Ubedljivo najstrasniji je Teksaski Masakr.Shining i Psiho mi se isto svidjaju,nisu nesto strasni ali su odlicni filmovi.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 31.12.2004.
Koliko vidim ovde nama nekih Crazy Horror Maniacs-a, nabrajate samo filmove koji su zgrnuli milione, znaci blockbustere, ali najstrasniji filmovi jesu oni koji se urade za male pare ali ih urade geniji, osim, kazem osim filma "Ring" - americka verzija, posto japanske verzije (ima tri dela filma krug na japanskom) nista ne valjaju, mnogo se kilavi i onda kada ocekujete nesto - pufff, nista smor! Domaci horror nad hororima je "Leptirica"
Pozdrav svim Horror Freakovima |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Primećen član
Učlanjen: 05.11.2005.
Reputaciona moć: 6 ![]() |
Ring
Ring 2 R-Evil TT Sindrom Ghost Ship Below - nije neki horor |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 13.12.2003.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Primećen član
Učlanjen: 06.08.2005.
Citat:
i prestani da ostris onu motorku u podrumu da ne bilo problema... ps.gledao sam samo noviju verzijom sa onom sex-y ribom,mmmm
|
|
|
|
#71 |
|
Primećen član
Učlanjen: 06.08.2005.
da,da strela ima ukusa...i ja obozavam romana perverznjaka...ali stanar je psiho-drama sto bi ja rekao i za rozmarino dete 75%psiho-15%triler(10%horor)dok je bal vampira komedija horor ali meni najbolji film o vampirima
moja lista ide od prilike ovako 1.ring-ne zbog kvaliteta nego zbog straha 2.isijavanje 3.interviju sa vampirom 4.vestica iz blera(bio sam maki i naivan pa sam pomislio da je radjen po istinitom dogadjaju) ovi drugi horori su mi isti k. drugo pakovanje ps.da li si znala strelo da je onaj psihopata-sektas charls manson ubio zenu od romana polanskog mislim da je cak bila i trudna...pa nije ni cudo sto pravi uvrnute filmove
|
|
|
#72 | |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 06.04.2005.
Reputaciona moć: 13 ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Obećava
Učlanjen: 16.11.2004.
E,ovako....
Najbolji horor film svih vremena po mom misljenju je Psiho.Poenta horor filma treba da bude psiholoski horor,a ne puno leseva.Nije poenta u tome da Jason(svaka cast onima koji vole Petak 13) zakolje 20 ljudi,poenta je u tome da se publika isprepada i istreca dok glavni lik luta po tavanu stare kuce u kojoj nema struje,dok je ubica prati,i sve to uz strasnu muziku....Zato,Psiho. Noc Vestica-Halloween je klasika,ali sam samo prvi deo.I prvi nastavak moze da se uzme u obzir,ali ni jedan vise nastavak.Kako koji nastavak izlazi to su horori sve gori,a fransiza gubi na kvalitetu.Zato-originalini Halloween je odlicn odradjen film,majka svih slasher-a,a nastavci su bzv. Petak 13-Osim toga sto je stvorio jedan od najstrasnijih horor likova svih vremena,doprinos Petka 13 horor zanru je ravna nuli.I zaista,pored Jasona nema niceg vise....Originalni film i prvi nastavak su necemu valjali....Ovo ostalo..... Uzas u Ulici Brestova-Fredi je car!!!Jos jedan uzasno strasan horor lik,a i sam film je odlican....Na odnos riginal-nastavci moze da se primeni isto pravilo kao na prethodna 2 filma.Vrisak-Najbolji od novijih slasher-a.Prvi deo je bio tipican teenagerski horor,kao Noc Vestica ili Petak 13,ali je imao mnogo dublju radnju i smisao.Nekako mi se cini da od svih "koljackih" horora,jedino Vrisak ima neku duboku ideju i radnju koja ukljucuje vise od"Maskirani manijak kolje 20ak 18ogodisnjaka".Tu prvenstveno spadaja misterija Sidnine majke koja ce se otkriti tek u 3. delu.Odlicna muzika. Medju stravicne horore svrsato bih jos i Krug,stari Masakr Motornom testerom i....verovali ili ne:nasu Leptiricu.I Ptice su mocne.Eto,to bi bio moj spisak znacajnih horora koji su ostavili neki trag na civilizaciju.
Don`t let them transfer you,don`t let them promote you..... Don`t let them do ANYTHING that will take you off the bridge of that ship. Because while you`re there,you can make a difference!!!!!!!!!!!! Poslednji put ažurirao/la Profa71 : 04.03.2006. u 09:56 |
|
|
|
|
|
#74 | ||
|
homo poeticus
Aktivan član
Učlanjen: 31.07.2005.
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Citat:
~~~ @topic The Ring (americhka verzija) Teksashki masakr motornom testerom ... Inache, ne volim horore...malo je onih kvalitetnih.
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| kultni, rimejk |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||